28-03-2024 13:19

Arda Akpınar: Ağrılarım çok kısa sürede geçti

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/02/2022
Arda Akpınar, başarılı fizyoterapist Elif Akıncı’nın uyguladığı egzersiz programı sayesinde çektiği şiddetli ağrılardan kısa sürede kurtuldu
.stripslashes($urun->baslik).

Omurga rahatsızlıklarından kaynaklanan sorunlara kendi geliştirdiği egzersiz yöntemi ‘rubatonik pilates’ ile çözüm bulan, bu konudaki bilgisi ve tecrübesiyle ünü il sınırlarını aşan Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nin kurucusu Elif Akıncı bu kez 15 yaşındaki lise öğrencisi Arda Akpınar’ın hayatına dokundu. Akıncı, sırtında şekil bozukluğu nedeniyle merkeze başvuran Arda Akpınar’ın ağrılarına, kişiye özel hazırladığı egzersiz programıyla kısa sürede çare oldu.

DOKTORUN TAVSİYESİ ÜZERİNE

Sırt, bel, boyun ağrısı ve duruş bozukluğundan kaynaklı kamburluk sorunuyla mücadele eden Arda Akpınar, ağrıları dayanılmaz bir hal alınca, ailesinin desteğiyle bir ortopedi uzmanına başvurmuş ve kendisine kamburluk teşhisi konulmuştu. Doktorunun ‘uzman bir fizyoterapist ile egzersiz yapmalısın’ tavsiyesi üzerine ağabeyinin de uzun yıllar devam ettiği Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’ne başvuran Arda Akpınar, ağrılarından kısa sürede kurtuldu.

AĞRILARIM DAYANILMAZDI

Başarılı fizyoterapist Elif Akıncı’nın hazırladığı program doğrultusunda egzersizlere başlayan Arda Akpınar, yaşadığı süreci şöyle anlattı: “Şiddetli sırt, bel ve boyun ağrılarım vardı. Ağrılar dayanılmaz hale gelince ailemin desteğiyle bir ortopedi uzmanına başvurdum. Doktorum bana sırtımdaki ağrıların şekil bozukluğundan kaynaklanabileceğini söyledi ve uzman bir fizyoterapiste görünmemi önerdi. Ben de ağabeyimin de daha önce geldiği Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’ne başvurdum. 

İYİLEŞTİĞİMİ HİSSEDİYORUM

Merkeze geldiğimde Elif Hanım filmlerimi inceledi ve detaylı kontrolümü yaptı. Bana en uygun olacak egzersiz programını hazırladı. Sadece burada hocalarımla değil evde de yapmam gereken egzersizleri detaylıca anlatarak, bana destek oldu. Evde yaptığım egzersizleri çektiğimiz videolar yardımıyla inceledi ve beni yönlendirdi. Yaklaşık 4 aydır buraya gelmeme rağmen iyileşmeyi hissediyorum. Hareket ettiğimde ortaya çıkan şiddetli ağrılarımın tamamen geçtiğini söyleyebilirim. 

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ÖNERİYORUM

Elif Hanım’ın başarılı çalışmalarını ağabeyimden de bildiğim için buraya gelirken içim çok rahattı fakat benimle de özel olarak ilgilenmesi çok hoşuma gitti. Elif Hanım bana çok başarılı ilerlediğimi ve böyle çalışmaya devam edersem tamamen olumlu bir sonuç alacağımızı söyledi. Şimdilik haftanın 2 günü buraya geliyorum fakat seanslarım bittiğinde de egzersiz programlarına devam etmeyi çok istiyorum. Elif Akıncı Pozitif Yaşam Merkezi’nin kişiye özel hazırladığı egzersiz programlarıyla birçok kişinin ağrılarına çözüm bulduğuna bizzat şahit olmuş biri olarak, herkese gönül rahatlığıyla burayı öneriyorum.” 

 

İZMİT MERKEZ:

Adres : Körfez mah. D-100 Karayolu Üzülmez İş Merkezi No:127 Kat: 2 İzmitkocaeli 

Tel : 0262 322 9 322
Gsm : 0541 5334 541
Web: www.elifakinci.com.tr
Instagram : fzt.elif_aknc
Youtube : Elif Akıncı Official
mail:info@elifakinci.com.tr


ATAŞEHİR ŞUBE :

Barboros Mah. Al Zambak Sok. Varyap Meridian Grand Tower A-Blok Ofis kısmı Kat:2 D:29 Ataşehir/İSTANBUL

Tel: 05331474471

 

NASIL ARANDI: #elifakıncıpozitifyaşammerkezi #elifakıncı #fizyoterapist #ardaakpınar #kolyoz #kamburluk #şekilbozukluğu #egzersiz #rubatonikpilates #eğitim #sağlık

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.