03-05-2024 11:05

Akven İnşaat’tan yeni bir proje: Armoni 3 Yuvacık Evleri

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 08/03/2021
Kalabalıklar içinde kaybolmayın, butik bir yaşamın kapılarını aralayan Armoni 3’te hemen yerinizi ayırtın!
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli’de yaptığı butik projelerle adından söz ettiren Akven İnşaat, Armoni 1 ve Armoni 2’nin ardından Armoni 3 için düğmeye bastı. Akven İnşaat; kalabalıklar içinde kaybolmak istemeyenlere, şehirlerin büyümesiyle birlikte mahalle kültürünü ve eski komşuluk ilişkilerini özleyenlere, Koronavirüs salgınının ardından bahçeli ve geniş teraslı evlere ihtiyaç duyanlara, evden çıkmadan geçirecekleri uzun saatleri çok daha keyifli hale getirecek ferah ve konforlu daire arayanlara özel bir proje hazırladı.

DENİZ MANZARALI

Akven İnşaat, bütün bu özellikleri bünyesinde barındıran Armoni 3 projesi için de aynı bölgeyi seçti. Armoni 3; şehrin keşmekeşinden uzak ancak şehre çok yakın, yemyeşil doğası, tertemiz havası ve muhteşem deniz manzarasıyla adeta bir cazibe merkezi haline gelen Yuvacık’ta inşa edilecek. TED Koleji’nin yakınlarındaki 6 bin 75 metrekarelik alan üzerine yapılacak Armoni 3 projesinin lansmanı bu ay gerçekleştirilecek. Armoni 3’ün en büyük özelliği önündeki yemyeşil ormanı ve büyüleyici Körfez manzarası.

BAHÇE İSTEYENLERE

5’er katlı 4 blok olarak projelendirilen Armoni 3’te, 2 tip daire bulunacak. 3+1 daireler 185, 4+1 daireler ise 210 metrekare büyüklüğünde inşa edilecek. Bahçe katları ve bahçe dubleks seçeneklerinin de yer aldığı, toplamda 40 dairelik Armoni 3 projesinde tüm daireler yerden ısıtmalı olacak. Ev sahiplerinin her türlü ihtiyacı göz önünde bulundurularak projelendirilen Armoni 3’te yaşamı kolaylaştırmak adına nitelikli ayrıntılara da yer verildi. Örneğin; her dairede bir kiler ve ütü odası bulunacak.

GENİŞ BALKONLAR

Pandemi nedeniyle sektörde yaşanan değişime, şekil değiştiren trendlere Akven İnşaat da hemen uyum sağladı, artan talepleri göz önünde bulundurarak Armoni 3 projesinde dairelere geniş balkonlar ve teraslar dahil etti. Kış bahçesi olarak da kullanılabilecek 21 metrekarelik balkon ve teraslar, sosyal yaşamda kendisini izole etmek isteyenlere rahat bir nefes aldıracak. Bahçe seçeneğinin yanı sıra geniş balkon ve teras seçeneklerinin de olması Armoni 3 projesini daha da cazip hale getiriyor.

 

YÜZME HAVUZU DA VAR

Armoni 3 projesi sosyal donatılarıyla da dikkat çekiyor. Geniş yeşil alanlara sahip sitede yürüyüş ve bisiklet parkurunun yanı sıra oturma grupları da olacak. Çocuk oyun alanı, basketbol sahası, açık yüzme havuzu ve havuz sosyal tesisinin bulunduğu sitede güvenliğiniz ve huzurunuz için 7/24 özel güvenlik de yer alacak. Armoni 3’ü diğer sitelerden ayıran en önemli özelliklerden biri de otoparkının site içinde olması. Böylece hem siz hem araçlarınız güvende olacak.

LANSMANA ÖZEL İNDİRİM

Akven inşaat, Armoni 3 projesinde yeni trend ürünleri tercih edecek, kaliteden asla ödün vermeyecek. Mutfak dolapları, banyo dolapları ve duşakabin ile birlikte teslim edilecek dairelerde en kaliteli, üst segment malzemeler kullanılacak. Şehir merkezine 7 kilometre, yaklaşık 10 dakikalık mesafede bulunan, yalnızca konforlu yaşam alanı değil aynı zamanda güçlü yatırım imkanı da sunan Armoni 3 evlerinin lansmanı bu ay içinde yapılacak. Akven İnşaat’ın lansmana özel yüzde 10 indirimini kaçırmayın!

 

İLETİŞİM

Telefon: 0 262 333 1 444

E-Posta: akven@akveninsaat.com.tr

Instagram: @akvengrup

NASIL ARANDI: #akven inşaat # armoni 3 evleri # yuvacık # başiskele # kocaeli # konut # inşaat # ev # daire # bahçe

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.