19-04-2024 21:17

Acemoğlu Baklavaları Arastapark’ta

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 14/04/2021
Acemoğlu Baklavaları Türkiye’deki 20., İzmit’teki 2. şubesini Yahya Kaptan Arastapark’a açtı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN

 

Genç girişimci Tuna Eroğlu tarafından, Ömerağa Mahallesi’nde hizmete açılan Acemoğlu Baklavaları büyüyor. Lezzeti İstanbul Mısır Çarşısı’ndan İzmit’e uzanan Acemoğlu Baklavaları, 2. şubesini Yahya Kaptan’da bulunan Arastapark Alışveriş Merkezi’ne açtı

 

FARKLI BİR LOKASYON

‘En iyi lezzet, en iyiyi keşfet’ sloganıyla İzmitlilerin ağzını tatlandıran Acemoğlu Baklavaları, içi fıstık dolu birbirinden nefis baklavaları adresinize kadar getiriyor. Yeni şubesiyle gel-al serviste farklı bir lokasyonu daha ilimize kazandıran Tuna Eroğlu, Yahya Kaptan halkını yüzde 100 şeker pancarı ve organik tereyağından yapılmış baklavaları tatmaları için Arastapark’a bekliyor.

GÜNLÜK BAKLAVA

Geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Acemoğlu Baklavaları’nın ürünleri günlük olarak İstanbul’dan geliyor. Geleneksel şerbetli tatlıların yanı sıra Türk kahvesi, organik bitki çayları ve Türk lokumu çeşitlerine de yer veren Acemoğlu Baklavaları, hizmette sınır tanımıyor.

 

GELENEKSEL TATLAR

Genç girişimci Tuna Eroğlu “2’nci şubemizi İzmit’e kazandırdığım için çok mutluyum. Yolu Arastapark’a düşen herkesi geleneksel Türk tatlılarını denemesi için bekliyorum” dedi.

 

İLETİŞİM:

Merkez Şube:

Ömerağa Mah. Alemdar Cad. 42/1 İzmit

Tel: 0505 870 14 39

Instagram: @acemoglubaklava.izmit

Arastapark Şube:

Yahya Kaptan Mah. Akasyalar Cad. No:24 İzmit

(Giriş Kat, Migros Market Yanı)

NASIL ARANDI: #acemoğlu baklavaları #arastapark #kocaeli #baklava #geleneksel tatlı #ramazan #kapalıçarşı #izmit #yahya kaptan

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.