20-04-2024 16:13

Açelya Botanik yeni yerinde!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/06/2023
50 yılı aşkın geçmişiyle çiçekçilik sektöründe ilimizin en köklü markası olan Açelya Botanik, artık müşterilerine yeni yerinde hizmet veriyor
.stripslashes($urun->baslik).

HABER & FOTOĞRAFLAR: BUSENUR ÖZCAN

İzmit’in en eski çiçekçi ustası Reşat Sakarya’nın torunu, ‘Çiçekçi Kazım’ lakaplı Kazım Sakarya’nın oğlu olan Coşkun Sakarya ve eşi Ülkü Sakarya tarafından işletilen Açelya Botanik, artık yeni yerinde. 1970 yılında Reşat Sakarya tarafından kurulan ve ailenin üçüncü kuşak temsilcisi Coşkun Sakarya ile eşi Ülkü Sakarya tarafından çağın gereklerine uygun olarak, çok daha modern ve yenilikçi bir bakış açısıyla bugünlere getirilen Açelya Botanik, 17 yıldır hizmet verdiği Yenişehir Mahallesi’ndeki dükkanının karşısındaki yeni yerine taşındı.

AÇILIŞ TÖRENİ

Açelya Botanik’in yeni yerine taşınması nedeniyle düzenlenen açılış törenine ‘Çiçekçi Kazım’ olarak tanınan Kazım Sakarya, Coşkun Bey’in annesi Hülya İşbilir Behramoğlu ve eşi ünlü şair ve yazar Ataol Behramoğlu; ablası Sezin Sakarya Sarman ve eşi Yasin Sarman, Kocaeli Dokümantasyon Merkezi Başkanı Müzeyyen Ünal ile Sakarya çiftinin dostları ve sevenleri katıldı. Açelya Botanik’in yeni mağazasının açılış kurdelesi, Coşkun Sakarya’nın annesi Hülya İşbilir Behramoğlu tarafından alkışlar eşliğinde kesildi. Açılış konuşmasını da yapan Hülya İşbilir Behramoğlu “Daha önce birçok açılışa gittim fakat bu aralarından en önemlisi çünkü biricik oğlumun ve güzel kızımın dükkanındayım.

MUTLULUĞUNUZ ÖNEMLİ

‘Hayırlı olsun’ diyerek keseceğim bu kurdeleyi. Bereketli olsun, güzel olsun. Sizler de hep burada olun. Hep bir arada olalım” ifadelerini kullandı. Açılışta konuşan Coşkun Sakarya ise kişiye özel, butik hizmet verdiklerinin altını çizerek “Her zaman taze çiçekler kullanarak özgün tasarımlar yapıyoruz. Müşterilerimizin ve onların sevdiklerinin mutluluğu bizim için çok değerli. Bu nedenle, bünyemizde bir sistem oluşturduk. Arzu eden müşterilerimizin doğum günü, evlenme yıl dönümü gibi özel günlerini kayıt altına alıyoruz.

HATIRLATMA SİSTEMİ

O günlerde kendilerine otomatik olarak hatırlatma mesajı ve www.acelyabotanik.com’un linki gidiyor. Müşterimiz isterse, linke tıklayıp online olarak beğendiği çiçeğin siparişini veriyor, isterse bize ulaşıp daha kişiye özel bir tasarım da yaptırabiliyor. Kocaeli’nin tüm ilçelerine teslimat yapıyoruz. Bundan sonra faaliyetlerimize, çok daha ferah ve şık olan yeni yerimizde devam edeceğiz” dedi. Siz de sevdiklerinizi rengarenk bir buketle mutlu etmek ya da çiçeklerin mis kokulu dünyasını daha yakından keşfetmek isterseniz markanın internet sitesini ve Youtube kanalını ziyaret edebilir; Açelya Botanik’in şubelerinden birine uğrayarak, Coşkun Bey ve Ülkü Hanım’dan bir fincan kahve eşliğinde ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

 

Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 19 İzmit/Kocaeli

Web: www.acelyabotanik.com

www.onlinecicekci.com.tr

Türkiye’nin her yerinden sipariş verebileceğiniz telefon numarası: 444 41 27

Whatsapp Hattı: 0553 184 80 55

NASIL ARANDI: #açelya botanik # çiçek # çiçekçi # kocaeli # izmit

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.