25-04-2024 19:59

799 TL’den başlayan bakım fiyatları; Kocaeli Kaya Eurorepar Car Service’te

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 27/04/2022
Araç sahiplerini sevindirecek bakım kampanyası; periyodik bakım işçilik dahil 799 TL’den başlayan fiyatlarla Kocaeli Kaya Eurorepar Car Service’te sizleri bekliyor.
.stripslashes($urun->baslik).

GÜVENİLİR ARAÇ SERVİSİ

Kocaeli Kaya Eurorepar Car Service, markası ne olursa olsun üreticinin önerilerini göz önünde bulundurarak aracın bakım ve onarımını profesyonel ekipler tarafından yapan, güvenilir araç servisi olarak Kocaelilere hizmet veriyor. Kocaeli Kaya Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Kocaeli Kaya Eurorepar Car Service, 2019 yılından bu yana tüm binek ve hafif ticari araçlar için; servis, kontrol, bakım onarım hizmeti sunarak araç sahiplerinin hayatını büyük ölçüde kolaylaştırıyor. 

GENİŞ HİZMET AĞI

Uluslararası bir marka olan Eurorepar Car Service, araç bakım ve onarımının her alanını kapsıyor; Yağ değişimi, bakım, onarım, lastik, fren, klima, akü, görüş elemanları, egzoz, triger kayışı, süspansiyon, muayene öncesi kontrol, mekanik arıza teşhisi, fiks menüler gibi hizmetler vererek aracınızı koruma altına alıyor.

ORİJİNAL YEDEK PARÇA

Kocaeli Kaya Eurorepar Car Service’te orijinal parçalarla bakım yapıyor. Eurorepar’ın kendi onarım malzemeleri 2 yıl garantili olurken Kocaeli Kaya Eurorepar Car Service’de 2 yıl işçilik garantisi veriyor. Ayrıca her marka araca 20 noktada ücretsiz checkup vererek üst düzeyde kalite hizmeti sunuyor. Ücretsiz 20 nokta kontrol; araç içi kontrol noktaları, araç etrafı kontrol noktaları, motor üzeri kontrol noktaları, araç altı kontrol noktalarını kapsamaktadır.

 

İLETİŞİM

Adres: Körfez Mahallesi, Ankara Karayolu Caddesi, No: 24 İzmit/Kocaeli

Tel:  0262 333 1 333 Dahili 2 / 0262 333 52 92 Dahili:5

Instagram: @euroreparkocaelikaya

https://randevu.euroreparcarservice-tr.com/booking?xcode=XA03YEQ

 

 

NASIL ARANDI: #toyotakaya #eurorepar #bakımkampanyası #carservice #periyodikbakım #işçilik #kocaeli #otomotiv

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.