29-03-2024 15:04

2022’ye en ‘tatlı’ merhaba Patisserie Nebiyye

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/12/2021
Patisserie Nebiyye’nin hazırladığı yılbaşı temalı, birbirinden lezzetli pasta ve kurabiye çeşitleri, yeni yılı ‘tatlı’ bir merhabayla karşılamak isteyenleri bekliyor
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Rivayet odur ki 31 Aralık gecesi saat 24.00’ü vururken yeni yılı nasıl karşılarsak, bütün bir senemiz öyle geçermiş… Her yılbaşı sofrasında pasta bulunması da işte bu yüzdenmiş. Yeni yıla ‘ağız tadıyla’ başlangıç yapmak ve bütün seneyi sağlıkla, mutlulukla geçirmek için yılbaşı gecesi mutlaka pasta yenilirmiş. 

Koskoca bir yılı daha geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde, yılbaşı programları da hız kazandı. Yeni yılı evde ailesi ve dostlarıyla karşılamaya hazırlananlar ise yılbaşı menüsünü oluşturmaya şimdiden başladı. 

Biz de bu ay, yeni yıla ‘tatlı’ bir başlangıç yapmak, sofrasını hem yılbaşı ruhuna uygun hem de damaklarda iz bırakacak nefis pasta ve kurabiye çeşitleriyle şenlendirmek isteyenler için harika bir haberle geldik: Birbirinden lezzetli butik pasta ve kurabiyeleriyle tanınan Patisserie Nebiyye, yılbaşı konseptli ürünleriyle yeni yıla şimdiden hazır.

 

TAMAMEN DOĞAL

2021 baharında, ‘Tutkuyla hazırlanan artizan lezzetler’ sloganıyla yola çıkan ve kapılarını açtığı günden bu yana lezzet avcılarının vazgeçilmez durağı olan Patisserie Nebiyye, yeni yılda da farkını ortaya koydu. Girişimci iş kadını Nebiye Topuz tarafından ilimize kazandırılan Patisserie Nebiyye, birinci kalite malzemelerle ve şef ustalığıyla hazırlanan pasta-kurabiye çeşitleriyle adını kısa sürece tüm Kocaeli’ye duyurdu. El becerisini aldığı eğitimle taçlandıran Nebiye Topuz’un sihirli ellerinden çıkan nefis ürünler, şimdi de yılbaşı konseptiyle vitrindeki yerini aldı. 

Hazırladığı her ürünün bir sanat eseri olduğunu söyleyen Nebiye Topuz, Patisserie Nebiyye’de satışa sunduğu bütün çeşitleri büyük bir özenle bizzat hazırlıyor ve günlük olarak, en taze haliyle satışa sunuyor. Yenişehir Mahallesi’nde hizmet veren bu şirin dükkandaki birbirinden lezzetli brownie, cheesecake, yaş ve kuru pasta, ekşi mayalı ekmek, tatlı-tuzlu kurabiye, kiş ve börek çeşitleri, hiçbir katkı maddesi ya da koruyucu içermeksizin, tamamen doğal olarak üretiliyor. 

YILBAŞI RUHU

Nebiyye Topuz, şimdi de bu ürünlere yeni yıl ruhuna uygun lezzetler ilave etmiş. Yılbaşı sofraları için sipariş kabul eden Nebiye Topuz; yeni yıl konseptli yaş pastalar, zencefilli yılbaşı kurabiyeleri, San Sebastian cheesecake, kestaneli cheesecake, brownie ve tüm diğer tatlı çeşitlerini özenle hazırlıyor. Nebiye Hanım, dileyenler için sipariş üzerine yaprak sarma ve ekşi mayalı ekmek de pişiriyor. 

Topuz, yılbaşı hazırlığını yaparken, ‘Yılbaşı davetine giderken ne götüreyim?’ diye düşünenleri de unutmamış; içerisinde brownie, damla çikolatalı kurabiye, zencefilli çörek ve rengarenk şekerler bulunan çok şık, temalı hediye paketleri hazırlamış. 

Gerek görüntüsü gerekse lezzetiyle hayran bırakan bu paketler için şimdiden onlarca sipariş alan Nebiye Hanım, “Sevdiklerinize hediye etmek için bundan daha tatlı bir hediye olabilir mi?” diyor. 

Eğer siz de konuklarınızı, yılbaşı sofranızda şölen yaratacak bu lezzetlerle ağırlamak ya da sevdiklerinize yüzlerinde gülümseme yaratacak yılbaşı temalı hediye paketlerinden armağan etmek isterseniz, Patisserie Nebiyye’ye ulaşmanız yeterli. 

İLETİŞİM

Adres: Yenişehir Mahallesi Çınar Sokak 

No:19 İzmit/Kocaeli

Tel: 0 535 696 91 91

Instagram: patisserie_nebiyye

NASIL ARANDI: #nebiyetopuz #patisserienebiyye #yılbaşı #noel #buchedenoel #zencefillikurabiye #yeniyıl #cheesecake #sansebastian #yaşpasta #yenişehir #doğal #taze #pastaşefi

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.