27-07-2024 05:24

Shopping Fest tüm ihtişamıyla başladı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 13/01/2023
Kocaeli’nin iki başarılı iş kadını Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut’un organizasyonuyla ilki ilimizde düzenlenen ShoppingFest bugün itibariyle başladı
.stripslashes($urun->baslik).

Dedeman Kartepe Kocaeli Otel’de gerçekleştirilen ve kentin sosyal hayatına büyük canlılık getiren Shopping Fest, farklı sektörlerden pek çok markayı Kocaelililerle buluşturdu. ShoppingFest’e sadece Kocaeli’den değil çevre illerden de pek çok marka katıldı.

ÜNLÜ KONUKLARLA RENGARENK BİR ORTAM
Giyimden kozmetiğe, yeme-içme sektöründen sağlığa, aksesuardan ev tekstiline, ayakkabıdan çantaya, çiçekten çikolataya kadar ürünlerini ya da verdiği hizmeti daha geniş kitlelere ulaştırmak isteyen markaların katılım gösterdiği Shopping Fest'e ünlü model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı ve ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan katıldı. Misafirlerin güzellik, sağlık ve moda ile ilgili merak ettiklerini yanıtlayan ve söyleşilerinin ardından stantları gezen Ebru Şallı ve Siren Ertan Shopping Fest'te keyifli vakit geçirdi. 

Fulya Kılıçoğlu ve Buse Kavşut alışveriş etkinliğinin yanı sıra bir de sosyal sorumluluk projesine imza attı. Elde edilen gelirin bir kısmının Omurilik Felçlileri Derneği’ne aktarılacağı etkinliğe Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Semra Çetinkaya da katılım sağladı. 

SHOPPING FEST TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Shopping Fest tüm hızıyla 14 Ocak cumartesi günü de devam edecek. KVS Yapı, Moranka Otel, İtimat Emlak, Bölge Harita, Çavdar Mimarlık, Berre Kutlu Kavan Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Sinem Karakaş Men, Özel Seymen Eğitim Kurumları, Vizyon Makine, Mert Kavşut İnşaat, Remax Kaptan ve Bursa İskender firmalarının sponsorluğuyla düzenlenen festivale stant açarak katılan kurum ve kişiler ise şöyle: Buse Kavşut, Hokka Atelier&Designer, Şebnem Öztürk Organizasyon, Laliberte Catering, Luca Butik, Three Women, Precious Luxury, Wear&Home, VNV Official, Erdal Optik, Tılsım Çocuk, Beyaz Köşk, Çeşme Kahve, Eda Demirbaş Beauty Studio, Altın İğne, West Concept Combine, Monimello, The Ruhe, NO2 Butik, Sum Ceramic Sanat Atölyesi, Aysira Gelinlik, Bonita, Belizey, Sinem Karakaş Men, Luxury Parfüm, Rog Coffee, Mehlı̇ka’s Beauty Studio, Nebı̇yye Bakery&Patı̇sserı̇e, Dilek Demir Accessories, Nehir Özbey, Ceren Arapoğlu, Azim Gümüş, Clay Collection, Sukha Design, Selin Beauty, Ayşegül Şahin, Moda Çiçekevi, Kahve6 Patisserie, Ayşe İmrak, Desibu, Hürrem Aldinç, Zeynep Butik&Şal, S&B Gatta Shoes, EMS Studio, Bety Cafe, Soof Official, Fisun’un Gökkuşağı Atölyesi, Kalben Takı, Galina Atelier, Emlak Kılavuzu, Cotton Butik, Tanyeli Düğün Salonu, Monday, Alen Beauty, Maison Man.son, Nar Ağacı, Nu’melange Chocolate, Fitactiv, Engin Döviz, Özmenler, İtimat Emlak.

NASIL ARANDI: #moda # alışveriş # ebru şallı # siren ertan # shopping fest # kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.