26-04-2024 22:55

Rana Kaplan’dan çok özel eğitim programı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 17/03/2022
RANAKAPLAN Akademi’nin kurucusu, profesyonel koç Rana Kaplan, kurumsal firmaların üst düzey yöneticilerine yönelik olarak düzenlediği eğitim programında, 5 yıl aradan sonra ilk kez bizzat eğitim verecek
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli’yi ‘profesyonel koçluk’ kavramıyla tanıştıran ve ‘bir şey değişir, her şey değişir’ sloganıyla çıktığı yolda rotasından hiç sapmadan ilerleyen RANAKAPLAN Akademi’nin kurucusu, kişisel gelişim uzmanı, eğitimci ve profesyonel koç Rana Kaplan; eğitimlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Kaplan, kurumsal firmaların yöneticilerine yönelik olarak düzenlediği, Almanya’daki firmasından ICF sertifikalı eğitim programında, 5 yıl aradan sonra ilk kez bizzat eğitim verecek.

KURUMSAL FİRMALARA

İlki 20 Mart Pazar günü Ramada Otel İzmit’te gerçekleştirilecek olan eğitim, toplam altı hafta boyunca pazar günleri 09:00-18:00 saatleri arasında devam edecek. Kurumsal firmaların üst düzey yöneticilerine yönelik programın birinci modülünde; koçluk nedir, ne değildir? Koçluğun diğer gelişim araçlarından farkı nedir? Öğrenme seviyeleri, iletişimde ustalık modelleri, geribildirim yöntemleri, koçluk süreci, tek döngülü koçluk, uyum yasası, zihin yönetimi, alan çalışması, dinleme seviyeleri ve derin duyma, hedef belirleme ilkeleri, hedef çalışması ve güçlü sorular üzerine eğitimler yer alacak.

TOPLAM 3 MODÜL

İkinci modülde; hayat çarkı yapılanması, kaynak analizi, ekoloji haritası (vizyoner bakış), değerlerle çalışmak, eylem planı hazırlamak, zaman çizgisi yöntemi, alt benlikler, ilişkilerde koçluk, içsel liderlik uygulamaları ve duygulara koçluk uygulamaları yer alırken; üçüncü modülde çift döngülü koçluk, inançlarla çalışmak, sınırlayıcı inançların tanımlanması / değişim modeli, güçlü koçluk inançları, alışkanlıklarla çalışmak, zihinsel yapı kurmak ve çapalama, başarının modellenmesi, geliştiren görevler tasarlama, görev formatları, bütünsel koçluk, günlük koçluk iletişimi ve koçluğun tamamlanma uygulamasına yer verilecek. Kişisel gelişim uzmanı, eğitimci ve profesyonel koç Rana Kaplan’ın uzun bir aradan sonra ilk kez bizzat eğitim vereceği program için bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyenler, kuruma 0542 691 73 00 numaralı telefondan ulaşabilir.

 

NASIL ARANDI: #ranakaplanakademi #ranakaplan #profesyonelkoçlukeğitimi #kurumsalfirmalaraüstdüzeyyöneticilik #20mart #herpazar #icfsertifikalı #profesyonelkoçluk

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.