25-04-2024 04:21

Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği 11 Yaşında

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 13/12/2021
Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği çalışanları 11’inci kuruluş yıldönümü ve yeni yıla merhaba yemeği için bir araya geldi
.stripslashes($urun->baslik).

Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin 11’inci kuruluş yıldönümü ve yeni yıla merhaba yemeği Wellborn Luxury Hotel’de gerçekleşti. Poliklinik yönetiminin, uzman diş hekimlerinin ve asistanların katıldığı davet, renkli anlara sahne oldu. Uzman diş hekimlerinin kamera arkası görüntüleriyle başlayan gecenin açılış konuşmasını Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği kurucularından Dr. Dt. Emin Altiti gerçekleştirdi.

AMACIMIZ EN İYİ HİZMET

Altiti, “2011 yılında Yahya Kaptan mevkiinde hizmete başladığımız Özel Mavi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği olarak açıldığımız günden bu yana kalite, güven ve memnuniyet unsurlarını birinci ilkemiz olarak benimsedik. Ekipman ve donanım olarak kendimizi her geçen gün revize etmeye çalıştık. Tüm güncel tedavi yaklaşımlarını takip ederek hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak amacıyla hekim çalışma standartlarımızı yüksek tutmayı hedefledik. Ülkemizde sayılı klinikte var olan pandemi şartlarında da güncel diş hekimliği adına ve hastalarımızın tedavi sürelerini kısaltmak, tedavilere kalite ve kontrol getirmek amacıyla Digital Hekimliğini hayatımıza dahil ederek digital laboratuarımızı kurduk. Digital Diş Hekimliği Laboratuarımızı yaklaşık iki yıldır bir fiil olarak iş akışımıza dahil ettik. 2022 yılının pandeminin sona erdiği ve sevdiklerimizle kucaklaştığımız bir yıl olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından ekip çalışanlarına plaket takdimi yapıldı ve davetliler dj performansı eşliğinde doyasıya eğlendi.

 

NASIL ARANDI: #özelmaviağızvedişpolikliniği #yahyakaptan #dişhekimi #asistan #11yıl #yeniyıl #davet #kutlama #yemek #yıldönümü #wellbornluxuryhotel #kocaeli #sağlık #diş

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.