20-04-2024 00:11

Mutlu Yaşlar Alinda Su

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/07/2022
Gamze Kır Sapancı ve Akın Sapancı çiftinin dünyalar güzeli kızları Alinda Su, ilk yaş gününü rengarenk bir bahçe partisiyle kutladı
.stripslashes($urun->baslik).

Gıda mühendisi Gamze Kır Sapancı ve özel bir şirkette yönetici olarak görev yapan Akın Sapancı çiftinin dünyalar güzeli kızları Alinda Su, ilk yaş gününü biraz gecikmeli de olsa keyifli bir bahçe partisiyle kutladı. Sapancı çiftinin hem kızlarının doğum gününü kutlamak amacıyla hem de ‘pandemi sonrası dostlar buluşması’ konseptinde organize ettiği parti, ailenin Kandıra’daki evinin bahçesinde gerçekleştirildi.

ZENGİN İKRAMLAR

Gamze Kır Sapancı ve Akın Sapancı çiftinin aile büyüklerinin, komşularının, yakın arkadaşlarının ve Okuma Sanatı Kulübü üyelerinin katıldığı parti oldukça samimi bir ortamda, neşe içinde geçti. Bahçenin bir kısmının doğum günü alanı olarak düzenlendiği, her köşenin rengarenk balonlar ve çocukların ilgisini çekecek ekipmanlarla süslendiği partide; çocuklar için hazırlanan sağlıklı lezzetlerin yanında, Eskişehir’e has hamur işleri ve zeytin yağlı yaprak sarması da misafirlerden tam not aldı.

PİNYATA EĞLENCESİ

Elbette, patinin yıldızı şirinliği ve her daim gülen yüzüyle konuklara ‘maşallah’ dedirten Alinda Su oldu. Kendisi için düzenlenen etkinlikte arkadaşlarıyla beraber günün tadını çıkaran küçük kız, çocuklar için hazırlanan pinyata eğlencesini de kahkahalar içinde izledi. Pinyatanın patlayıp şeker ve çikolataların bahçeye saçılmasının ardından yaşanan eğlence ise dakikalar boyu sürdü. Biz de Kocaeli Life ailesi olarak Alinda Su’ya ailesiyle birlikte uzun ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # doğumgünü # alindasu # parti # şık # tören # yaşgünü # yaş günü

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.