28-03-2024 16:02

MotorBurdaFEST şehre renk kattı!

   2 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 13/06/2022
Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu çatısı altında MotorBurda markası, ‘MotorBurdaFEST 2022 şehri hareketlendiriyor’ sloganıyla gerçekleşen festival beğeni topladı
.stripslashes($urun->baslik).

Motosiklet satışında ve servis/bakım alanında kurumsal bir marka olmayı hedefleyen MotorBurda markası düzenlediği festival ile motosiklet severleri bir araya getirdi. Davetliler birbirinden güzel içeriklerle gün boyu festivalin tadını çıkardı.

MOTOSİKLET SHOW GÖSTERİSİ

MotorBurda markasının bilinirliğini artırmak amacıyla düzenlenen ve bu yıl ilki gerçekleşen MotorBurdaFEST büyük ilgi gördü. Önemli konukların ağırlandığı festivalde yetenekli motosiklet show göstericisi Birkan Polat sahne aldı. Birkan Polat’ın gösterisi davetliler tarafından çok beğenilirken seyirciler tarafından taktir topladı. 

MOTOSİKLETLER İLGİ GÖRDÜ

Festivalde Suziki  Vespa, Kymco, Piaggio, Aprilia, Silence, Motoguzzi, Segway, KTM, Benelli, RKS, KUBA, Husqvarna, markaların tanıtımı yapılırken konuklar stantları tek tek gezerek motosikletler hakkında bilgi aldı. Davetliler birbirinden farklı motosiklet, ATV-UTV ve scooter modellerini test ederek eşsiz deneyimin keyfini de çıkardı.

KONSER VE DJ PERFORMANS

‘MotorBurdaFEST 2022’ adıyla gerçekleşen festivalde gün boyu DJ Performansın yanı sıra İnerken Kolay grubu seslendirdikleri şarkılarla konukları doyasıya eğlendirdi. Ayrıca festivalde sürpriz hediyeler de verildi. Nico Burger, Segafredo markalarının stand açtığı etkinlikte oyun alanları da davetliler için kuruldu. 

GELENEKSEL HALE GELECEK

Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Atalay Kaya etkinlikte davetlilerin keyif almasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kaya, “İlkini düzenlediğimiz ‘MotorBurdaFEST 2022’ festivalimizde davetlilere sunduğumuz olanaklardan yararlanılması ve burada gerçekleşen etkinliklerden keyif alınması bizleri mutlu ediyor. Biz Kocaeli Kaya olarak otomotiv sektörü ile yola çıktığımız bu serüvende bünyemize motosiklet araçlarını katarak ilerliyoruz. Bu festival bizim için önemli ve geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Ayrıca Suziki, Kymco, Aprilla markalarının motosiklet test sürüşleri 14 Haziran Salı gününe kadar devam edecektir. 

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # toyota # toyotakaya # motorburdafest # motor # festival

2 yıl önce - Eyüp KILINÇ

Bir motor sever olarak devamını bekliyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

2 yıl önce - Eyüp KILINÇ

Bir motor sever olarak devamını bekliyorum, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.