24-04-2024 14:04

Mona Cafe’ye görkemli açılış

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/01/2023
İki kardeş Özlem Yıldızlı Yeltekin ve Öznur Yıldızlı yıllardır kurdukları hayallerini geçtiğimiz ay görkemli bir açılış töreniyle taçlandırdıkları Mona Cafe çatısı altında birleştirdi.
.stripslashes($urun->baslik).

Uzun yıllardır kurdukları hayali Mona Cafe’de birleştiren iki kardeş Özlem Yıldızlı Yeltekin ve Öznur Yıldızlı, görkemli bir açılış töreniyle kapılarını Kocaelililere açtı. Başiskele Serdar Mahallesi’nde bulunan binbir emek ve özenle iç dizaynı tasarlanan Mona Cafe, 2 katlı bir işletme içinde hizmet veriyor.

“GÖNÜL RAHATLIĞIYLA”

İki kardeş Özlem Yıldızlı Yeltekin ve Öznur Yıldızlı hayallerini birleştikleri Mona Cafe için görkemli bir açılış töreni yaptı. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ve birçok misafirin katılım gösterdiği açılış töreninde alkış eşliğinde kurdele kesildi. Açılış organizasyonunda konuşma yapan kardeşler, “Yıllardır hayalini kurduğumuz işletmemizi açtık. Kocaelilerin kendilerini mutlu hissedebileceği ve gönül rahatlığıyla yemek yiyebilecekleri bir mekan tasarladık ve çok mutluyuz” dediler.

KİŞİYE ÖZEL SİPARİŞ

Sabahları hem kahvaltı hem çorba servisi olan Mona Cafe, öğle yemeklerinde ve gün içinde de misafirlerine hizmet veriyor. Her biri el yapımı hazırlanan yiyeceklerde poğaçadan böreğe, börekten içli köfteye kadar her çeşidi bulabilirsiniz. Ayrıca kişiye özel sipariş de hazırlayan Mona Cafe, aile sıcaklığı ve ortamını hissetmek isteyenlerin tek adresi.

 

İLETİŞİM:

Serdar Mh. Selehattin Eyyubi Cad. No:20 D:8 Başiskele/KOCAELİ

Tel: 0535 626 89 76

@monacafebasiskele

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.