25-04-2024 20:04

Meltem Ateş: “O, benim çocukluk hayalim”

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/01/2022
Ernaz Otomotiv’de servis müdür yardımcısı olarak görev yapan Meltem Ateş, dünyalar güzeli kızı Zeynep için ‘O, benim çocukluk hayalim, hep onun gibi bir kızım olsun istemiştim” diyor
.stripslashes($urun->baslik).

Ernaz Otomotiv yöneticilerinden, servis müdür yardımcısı Meltem Ateş, çevresinde kızına olan düşkünlüğüyle tanınan bir anne. 10 yaşındaki dünya tatlısı kızı Zeynep için “O benim çocukluk hayalimdi” diyen Meltem Hanım, kızıyla anne-kızdan öte çok iyi arkadaş olduklarını söylüyor. Meltem Ateş ile kızı Zeynep ve annelik üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

Meltem Hanım, kendinizi nasıl bir anne olarak tanımlarsınız?

Zeynep benim, çocuklu hayalimdi. Hep onun gibi bir kızım olsun istemiştim. Ben, çocuğuyla anneden çok arkadaş, dost olmak isteyen; kızını da bu modelleme ile büyütmek isteyen bir anneyim. Günümüzde de birbirimize ayak uydurmamız böylelikle daha kolay oluyor. Tabii, çoğu kez annelik içgüdüleri ağır basarak otoriter kurallar koyabiliyorum ama yine de biz birbirimizin en yakın arkadaşı olmayı seviyoruz.

Kızınızla nerelere gitmek, neler yapmak size keyif verir?

Zeynep’le daha çok hafta sonu ve tatillerde uzun vakit geçirebiliyoruz. O zamanlarda da birlikte alışveriş yapmaktan keyif alıyoruz. Ailemizle ya da arkadaşlarımızla doğada ve deniz kenarında çadır kampı yapmak inanılmaz keyifli. Ve son olarak mutfaktaki maceralarımız anlatılmaz, yaşanır. Biz birlikte çok güzel gülüyoruz.

Zeynep’i büyütürken nelere dikkat ediyorsunuz?

Her şeyden önemlisi saygılı ve sevgi dolu, ne istediğini bilen, özgüveni yüksek, özgür bir Zeynep yetiştirmek istiyorum. Bunun için de ne gerekiyorsa fazlasını yapıyorum.

Zeynep’in ilgi alanları var mı?

Zeynep 5 yaşından beri Kocaeli Yüzme Kulübü’nde yüzüyor. Yani en büyük hobimiz yüzme ki artık bunu da profesyonel anlamda yapıyor. Ahşap boyama, resim ve mutfakta vakit geçirmek arta kalan zamanlarında en sevdikleri.

Çocuklarınızı büyürken faydalandığınız kaynaklar neler?

Zeynep’i büyütürken tabii ki okuyorum, araştırıyorum ama her şey de kitaplardaki gibi olmuyor. Bu sebeple en yakın arkadaşımı büyütürken, en büyük desteği eşimden ve ailemden alıyorum. İyi ki hep yanımdalar.

NASIL ARANDI: #meltemateş #zeynepateş #ernazotomotiv #müdüryardımcısı #annelikhayali #çocuğumveben #kidslife #anneçocuk

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.