27-07-2024 04:34

Kocaeli'nin kadın voleybol takımı 'Anka Veteran' desteklerinizi bekliyor

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 06/06/2024
2019 yılından beri aktif olarak spor yapan ve turnuvalara katılan, çoğunluğu 30 yaş üzeri kadınlardan oluşan, Kocaeli'nin başarılı voleybol takımı Anka Veteran Kadın Voleybol Takımı, son olarak Türkiye Voleybol Federasyonu'nun İzmir'de düzenlediği turnuvada ikinci oldu
.stripslashes($urun->baslik).

TURNUVAYI DERECEYLE TAÇLANDIRDILAR

Takım sorumlusu ve oyuncusu Selma Soybelli, başarılarını şu sözlerle anlattı: "2019'dan beri Veteran turnuvalarına katılan 30 yaş üstü kadın takımıyız. 2019'da Kocaeli'de TVF tarafından yapılan turnuvada ilk kez katılım sağladık ve 31+ yaş kategorisinde ikinci olduk. Sonrasında hem özel hem de TVF'nin turnuvalarında yer alarak birçok kupa aldık. En son 3-5 Mayıs 2024'te Aydın Germencik turnuvasında birinci olmuştuk ve şimdi kupalarımıza bir yenisini ekledik. 31 Mayıs-2 Haziran 2024 tarihleri arasında İzmir'de yapılan TVF turnuvasında 35+ kadınlar kategorisinde katılım sağladık. Takımca iyi mücadele ederek finale kadar yükseldik ve turnuvayı ikinci olarak tamamladık. Çok güzel bir organizasyonun içinde yer almak ve üstelik turnuvayı derece ile taçlandırmak bizleri çok mutlu etti."

KENDİ İMKANLARIYLA MÜCADELE EDİYORLAR

Anka Veteran Kadın Voleybol Takımı, spor sevgisi ve azimleriyle birçok başarıya imza atarken, turnuvalara katılım konusundaki zorluklarla da mücadele ediyor. Yol ve konaklama masraflarının artması, takımın turnuvalara katılmını zorlaştırıyor. Özellikle TVF'nin yılda bir kez düzenlediği ve kulüp oyuncularının katılamadığı bu tür organizasyonlarda, kendi imkanlarıyla mücadele eden takım, sponsor arayışında.

 

DESTEK BEKLİYORLAR

Kocaeli'yi voleybolda başarıyla temsil eden Anka Veteran Kadın Voleybol Takımı, bu anlamda destek bekliyor. Selma Soybelli; "Her turnuvada olmak istiyoruz ancak sponsor aramak ve çoğu turnuvaya kendi imkanlarımızla katılmak bizleri oldukça yoruyor. Kocaeli'yi voleybolda temsil eden başarılı kadınlar olarak takımımıza destek bekliyoruz" diyerek destek çağrısında bulundu. Takıma sponsor olmak ya da destek vermek isteyen kişi, kurum veya kuruluşlar, Anka Veteran Kadın Voleybol Takımı ile iletişime geçebilirler. Bu sayede, Kocaeli'nin başarılı kadın voleybolcuları, sporda daha büyük başarılara imza atmaya devam edebilirler.

 

Instagram: @sgm_soybelli 
 

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.