28-03-2024 13:49

Hayalinizdeki gelinliğin yeni adresi: Pina Wedding

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 10/03/2023
Pina Wedding, hayallerinizdeki gelinliği sunmak için İzmit'te hizmete açıldı
.stripslashes($urun->baslik).

 

Kocaeli İzmit'te Yürüyüş Yolu üzerinde bulunan Pina Wedding Ecem Bilal ve Serap Güven’in ortaklığı ve birbirinden güzel gelinlikleriyle bugün açılışını gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu açılışta Pina Wedding'in açılış kurdelesini Kocaeli Mali Müşavirler Oda Başkanı Özcan Çakır, Sakarya Mali Müşavirler Oda Başkanı Erdinç Atalay, Yalova Mali Müşavirler Oda Başkanı Sait Aydın ve Yalova Mali Müşavirler Oda Sekreteri Tansel Kandilli birlikte kestiler. 

Ecem Bilal ve Serap Güven, Sakarya'dan İzmit'e uzanan hayallerini görkemli bir açılışla gerçekleştirdiler. Sapanca Kırpınar’da yaşayan iki yakın arkadaşın hayallerini gerçekleştirdiği açılışta keyifli ve mutlu anlar yaşandı. Serap Güven, "Daha önce Sakarya'da bebek fotoğrafçılığı yaptım. Kendime ofis baktığım süreçte Ecem ile kendi aramızda konuşurken ikimizin de aslında gelinlik sektörüne ilgisi vardı ve böyle bir hayalimiz vardı. Bu işin bize çok keyif vereceğini biliyorduk. Çok mutluyuz" ifadelerini kullandı. 

 

Adres: Karabaş Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı, Ataoğlu Apartmanı, No: 147, İç kapı no: 6

İzmit/Kocaeli

NASIL ARANDI: #gelinlik # düğün # wedding # kocaeli # serap güven # ecem bilal # özcan çakır # erdinç atalay # sait aydın # tansel kandilli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.