24-04-2024 00:11

Berre ve Burak için muhteşem nişan

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 15/10/2021
Berre Kutlu ile Burak Kavan muhteşem bir nişan töreniyle evliliğe giden yolda ilk adımı attı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN

 

İlimizin tanınmış iş adamlarından, Kavanlar İnşaat’ın kurucu ortaklarından Mehmet Kavan ile Aynur Kavan’ın yakışıklı oğulları Burak Kavan, Körfez ilçenin tanınmış ailelerinden, Kutlu İnşaat Gayrimenkul’un sahibi İbrahim Kutlu ile Nursel Kutlu’nun güzel kızları Berre Kutlu ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Mehmet Kavan Yapı A.Ş. İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Kavan ile psikolog Berre Kutlu’nun nişan töreni, Sapanca’da bulunan NG Sapanca Wellnes & Convention Hotel’de gerçekleştirildi.

GÖZ KAMAŞTIRDI

Lise yıllarında başlayan arkadaşlıklarını şık bir nişan töreniyle resmiyete kavuşturan Berre Kutlu ile Burak Kavan, misafirlerini gold detayların dikkat çektiği, rengarenk çiçeklerle süslenmiş davet salonunda ağırladı. Berre Hanım, konsepte uygun kıyafetiyle göz kamaştırırken, Burak Bey de takım elbisesinin içinde oldukça şık görünüyordu. Yaşam boyu unutulmayacak anılara imza atan Firstgate Organizasyon imzasıyla gerçekleşen nişan töreninde davetliler de şıklık yarışındaydı.

YÜZÜKLER TAKILDI

Saksafon solo gösterisi eşliğinde salona el ele giren Berre Kutlu ile Burak Kavan çiftinin nişan yüzüklerini Kutlu ailesinin davetlisi olarak törene katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker taktı. “Genç çiftimizin bu mutlu gününe şahit olduğum için çok mutluyum, umarım birliktelikleri bir ömür sürer” dileğiyle kurdeleyi kesen Şeker, Berre ve Burak’ı tebrik etti, ömür boyu mutluluklar diledi. Yüzüklerin takılmasının ardından sahneye çıkan genç çift, ilk danslarını ‘Bir şarkısın sen’ parçası eşliğinde gerçekleştirdi.

DÜĞÜN HAZIRLIĞI BAŞLADI

Kutlu ailesinin kusursuz ev sahipliğinde gerçekleşen törende davetlilere ‘hoş geldiniz’ demek için masaları tek tek gezen çift, tebrikleri de kabul etti. Mutluluklarını yakın akraba ve dostlarıyla paylaştıktan sonra eğlencenin tadını çıkaran Berre Kutlu ile Burak Kavan, gecenin sonunda bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Genç çift nişan töreninin ardından düğün hazırlıklarına başladı.

 

 

 

NASIL ARANDI: #berrekutlu #burakkavan #muhteşemnişan #kutluinşaatgayrimenkul #kavanlarinşaat #ibrahimkutlu #nurselkutlu #mehmetkavan #aynurkavan #ngsapancawellnes #conventionhotel #nişantöreni #milletvekili #ilyasşeker #sapanca #şıktören #ilkadım #firstgateorganizasyon #düğün

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.