25-04-2024 14:14

Aydın çiftinden görkemli sünnet

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/07/2022
Tuba-Celal Aydın çiftinin yakışıklı oğulları Poyraz, gör- kemli bir sünnet düğünüyle delikanlılığa ilk adımını attı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ELIF ÇARMAN

İlimizin başarılı avukatlarından Tuba Aydın ile Aydınlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Celal Aydın’ın 9 yaşındaki oğulları Poyraz, uzun süre hafızalardan silinmeyecek görkemli bir sünnet düğünüyle delikanlılık yolunda ilk adımı attı. Tryp By Wyndham Otel’in havuz başında gerçekleştirilen sünnet düğününe çok sayıda davetli katıldı. Davetliler arasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başka- nı Fatma Kaplan Hürriyet, KOİDER Başkanı Nilgün İrteni Yılmaz ve TEV Kocaeli Şube Başkanı Derya Kurt da vardı.

ŞIKLIK YARIŞI

Oğullarının ilk mürüvvetini görmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşayan Tuba-Celal Aydın çifti gecede davetlilerle yakından ilgilenerek, örnek bir ev sahipliği sergiledi. Tuba Hanım’ın şıklığıyla göz kamaştırdığı gecede oğlu Poyraz da sünnet kıyafetinin içinde şehzadeleri aratmadı. Geceye katılan davetliler ise adeta şıklık yarışındaydı. ‘Lacivert’ konseptiyle organize edilen gece Ayşe Sayan Organizasyon imzası taşıdı ve büyük beğeni topladı. Davul şov eşliğinde sahneye gelen Poyraz, ailesiyle yaptığı dansın ardından hediye yağmuruna tutuldu.

EĞLENCELİ GECE

Hatiç New Orkestrası’nın sahne aldığı gecede ünlü türkücü Yusuf Harputlu söylediği birbirinden güzel ve hareketli parçalarla eğlenceyi doruklara çıkardı. Poyraz’ın kirveleri İsmail Andız ve Şükrü Caymaz oldu. İş ve siyaset dünyasından çok sayıda tanınmış ismi bir araya getiren sünnet düğünü tüm ihtişamıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Aydın çifti, oğullarını mutlu ederken muhteşem bir organizasyonla davetlilere de unutulmaz bir gece yaşatmış oldu.

 

 

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # sunnet # poyraz # aydın # avukat # tubaaydın # celalaydın

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.