20-04-2024 01:37

Amerika’nın en büyük ATV markası Segway şimdi Motorburda’da

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 18/02/2022
Amerika’nın en büyük ATV markası Segway şimdi ‘Kocaeli Kaya’ güvencesiyle, of-road ve doğa severler için Motorburda mağazalarında satışa sunulmakta
.stripslashes($urun->baslik).

Motorburda, ilimizin köklü aile şirketlerinden bir olan Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu bünyesinde, sektördeki lider markaların yer aldığı bir mağaza olarak 2020 yılında açıldı.  Bugün başta Kocaeli olmak üzere farklı illerde de alt bayilikler veren Motorburda 2021 yılında açtığı beş yeni showroom ile hizmet vermeye devam ediyor. Motorburda markası şimdi de Amerika’nın en büyük ATV markası Segway’i ilimizde görücüye çıkarıyor.

SEGWAY ATV

Segway markasının; ‘Snarler 570 ATV’ ve ‘Fugleman UTV’ modelleri göz alıcı tasarımı ve avantajlı fırsatlarla Motorburda mağazalarında satılmakta. Segway'in off-road estetiği; cesur, kendinden emin ve modern tasarımıyla her türlü araziye ve sürüş stiline uyum sağlayabiliyor. Snarler 570 modelini kampanyalı fiyata sattıklarını söyleyen Motorburda Genel Müdürü İbrahim Aydoğdu, ATV kullanıcılarını Segway ile tanışmaya davet etti.

TANIŞMA VAKTİ

Motorburda Genel Müdürü İbrahim Aydoğdu, Amerikan ruhunu yansıtan ve kullanıcılarına farklı bir deneyim yaşatmak için yola çıkan Segway’in artık Kocaeli’de olduğunu açıkladı. Aydoğdu, “ATV severleri fiyat performans ürünü olarak ön planda bulunan kendini tüm mecralarda ispatlamış Segway ile tanışmaya davet ediyorum. Bu deneyimi sizlerle paylaşmak için aynı duygularla sizleri showroomlarımıza bekliyorum” dedi.

ATV’NİN ÖZELLİKLERİ

Ağır yükleri taşıyabilen Snarler ATV serisi, güçlü ve teknolojik olarak gelişmiş 4 tekerlekli bir araç.  Snarler'ın maksimum 44HP ve 48NM tork sağlayan 570CC, tek silindirli, 4 zamanlı DOHC motoruyla gücü anında hissedeceksiniz. Güvenlik, performans ve kontrolü bir arada barındıran Segway kullanıcısını Motorburda’da bekliyor.  

 

İLETİŞİM

Adres: Körfez Mahallesi, Ankara Karayolu Caddesi, No: 24 İzmit/Kocaeli

Tel: 0262 333 1 333

Instagram: @motor.burda

https://motorburda.com.tr/

NASIL ARANDI: #segway #motorburda #otomotiv #kocaelikaya #kocaelikayaplaza #doğasever #mağaza #satış #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.