Hayal Kahvesi’nde Emre Aydın rüzgarı

276 yıl önce

Türk pop müziğinin en önemli yorumcu ve söz yazarlarından olan Emre Aydın, Hayal Kahvesi Kocaeli’de verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

HABER:CANDAR TÜMEĞ

Hayal Kahvesi’nde yaz konserleri doludizgin devam ediyor. Birbirinden değerli sanatçıları sahnesinde ağırlayan Kocaeli’nin bir numaralı eğlence adresindebir kez daha pop müzik sanatçısı Emre Aydın sevenleriyle buluştu. Alkışlar eşliğinde orkestrasıyla sahne alan Aydın ilk ‘Kim dokunduysa sana ona git’şarkısını seslendirdi. Şarkının bitmesi ardından Emre Aydın sevenleri selamlayarak “Bizim çok severek sahne aldığımız bir yer burası, okullar kapalı olmasına rağmen bizi yalnız bırakmadınız gösterdiğiniz ilgiden dolayı sizlere teşekkür ederim” dedi.

Heyecanlı bir kitleye sahip olan Hayal Kahvesi müşterileri eğlenceye ‘Afili yalnızlık’, ‘Belki bir gün özlersin’ , ‘Bu kez anladım’, ‘Beni vurup yerde bırakma’ gibiparçalarıyla devam etti. Emre Aydın sahne performansıyla gecede hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşattı.

Yorum yap

Önceki Yazı

Sonraki Yazı

Sonraki Yazı Yükleniyor...
Yükleniyor

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...