25-04-2024 08:14

TOYOTA PLAZA KOCAELİ KAYA YETKİLİ SERVİSİ İLE ARACINIZ EMİN ELLERDE

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 13/03/2023
Toyota Plaza Kocaeli Kaya Yetkili servisi, araç sahiplerinin her türlü ihtiyacına cevap veren, yenilikçi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmetleriyle şehirde fark yaratıyor. Deneyimli ve uzman ekibiyle sunduğu orijinal yedek parça hizmetiyle aracınızı garanti altına alan Toyota Plaza Kocaeli Kaya yetkili servisi ile aracınız emin ellerde
.stripslashes($urun->baslik).

Toyota Plaza Kocaeli Kaya yetkili servisi müdürü Onur Sapmaz ile gerçekleştirdiğimiz röportajda, orijinal yedek parça hizmetiyle ilgili dikkat edilmesi gereken konular üzerinde durduk.


Onur Bey, Neden Orijinal Yedek Parça Kullanmak Bu kadar Önemli?
Bir bayiden yeni bir araba ya da ikinci el bir araç satın aldığınızda her zaman arabanızın bakım ve tamir işlemlerini düşünmek zorundasınız. Araç sahipleri için en önemli konulardan biri, araçlarının iyi bir çalışma performansı göstermesi ve garantisinin sağlanmasıdır. Bu da ancak kaliteli yedek parçaların kullanılmasıyla mümkün olabilir.


Orijinal Yedek Parça Aracınızın Güvenliği İçin Hayati Önem Taşıyor!
Aracınızın bakım ve onarım işlemleri sırasında kullanılan parça aracınızın iyi bir çalışma performansı göstermesi ve bunun yıllarca sürmesini sağlamak için çok önemlidir. Orijinal yedek parçalar, aracın üreticisi tarafından üretilen ve onaylanan parçalardır. Bu parçaların kullanımı, aracın sağlıklı bir şekilde çalışması ve güvenliği için son derece önemlidir. Orijinal yedek parçalar, yüksek kalite standartlarına sahip oldukları için uzun ömürlüdür ve aracın performansını olumlu yönde etkiler. Ayrıca, orijinal yedek parçaların kullanımı, aracın garanti süresinin de korunmasını sağlar. Maalesef, piyasada orijinal yedek parça dışında kalitesiz ve uygun fiyatlı taklit yedek parçalar da bulunmaktadır. Bu taklit yedek parçalar, aracın sağlıklı bir şekilde çalışmasını engelleyebilir ve aracın güvenliği için büyük bir tehdit oluşturabilir. Ayrıca, taklit yedek parçaların kullanımı, aracın garanti süresinin de geçersiz hale gelmesine neden olabilir. Bu nedenle, araç sahiplerinin orijinal yedek parça kullanımına özen göstermeleri gerekmektedir. Orijinal yedek parçaların kullanımı, aracın iyi bir performansla çalışması ve güvenliği için hayati önem taşımaktadır.


GARANTİ ON PROGRAMI
Toyota da geçtiğimiz sene başlayan ve şu an yetkili servisler içerisinde bir ilk olan garanti on programı başladı. Garanti on programı şöyledir; 10 yaş / 160.000 km’ye kadar olan ve gerekli şartları sağlayan aracınızı periyodik bakım için Yetkili Servislere her getirdiğinizde, ücretsiz 1 yıl / 15.000 km ya da 1 yıl / 10.000 km garanti sisteminden yararlanabiliyorsunuz. Toyota Garanti ON programından yararlanmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Gerekli şartları sağlayan aracınızın garantisi, her periyodik bakımın ardından ücretsiz 1 yıl / 15.000 km ya da 1 yıl / 10.000 km daha uzar. Toyota Garanti ON programı ile aracınızı satarken garantili olarak satarsınız, bu sayede ikinci el değeri artacak ve satışı kolaylaşacaktır. Bunlar ücretsiz sağlanmaktadır müşterilerimize yani periyodik bakım yaptırmaları yeterlidir. Araçları periyodik bakım yaptırdıktan sonra vicdanları, gönülleri, güvenlikleri rahat bir şekilde araçlarını kullanıyorlar ve garanti altına alıyorlar. Bu da çok büyük bir avantaj.


Müşteriler Toyota Plaza Kocaeli Kaya Yetkili Servis’e Nasıl Ulaşabilirler?
Orjinal yedek parça hizmetimiz için Toyota Online Servis Randevusu üzerinden veya 0262 333 52 92 numaralı hattımızı arayarak randevularını alabilirler. Randevu alarak gelen müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlayıp araçlarının tüm kontrollerini, ihtiyaçlarını zamanında tamamlıyoruz. Bunun için tüm Toyota kullanıcılarını araçlarının periyodik bakım ve kontrollerini yaptırmaları için servisimize bekliyoruz. Toyota Plaza Kocaeli Kaya Yetkili servisi olarak, Toyota kullanıcılarına özel her türlü ihtiyaca cevap veren, yenilikçi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir hizmet sunmaktayız.

Araçlarınızın bakım ve onarım işlemlerinde güvenilir bir adres arıyorsanız, Toyota Plaza Kocaeli Kaya Yetkili servisimiz sizler için en doğru tercih.

 

NASIL ARANDI: #toyota # toyota plaza kocaeli kaya # onur sapmaz # otomotiv # yedek parça # araç # araba

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.