03-05-2024 13:50

Tospik Oyun Parkı açıldı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 11/05/2022
Emel ve Berkay Abaylı çiftinin sahibi olduğu Tospik Oyun Parkı’nın resmi açılışı, çocukların ve ailelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti
.stripslashes($urun->baslik).

 

Pandemi nedeniyle evlerine kapanmak zorunda kalan, uzun süre akranlarıyla bir araya gelemeyen ve oldukça sıkıntılı bir dönem geçiren çocukların yavaş yavaş normal düzenlerine döndüğü şu günlerde, Emel-Berkay Abaylı çifti tarafından Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde hizmete açılan Tospik Oyun Parkı hem miniklerin hem de ailelerin yüzünü güldürdü. Çocukların ve ailelerin keyifle vakit geçirmesine; minikler güven içerisinde oynarken, ailelerinin de sohbet edip sosyalleşmesine imkan tanıyan merkezin resmi açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

GENİŞ KATILIM

Bünyesindeki kum havuzu, top havuzu, trambolin, zipline, dönen palmiye, dönen sincap tarzı oyuncaklar; serbest oyun alanı ve küçük kafesiyle bölgedeki büyük bir ihtiyaca cevap veren Tospik Oyun Parkı’nın açılışına MHP Körfez Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Ahmet Topuz, MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, MHP Körfez KAÇEP Başkanı Süleyman Köksal, MHP Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Babuçcu, Körfez Esnaflar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve Körfez Esnaflar Odası Başkan Yardımcısı Hakan Tatlı’nın yanı sıra çok sayıda aile de çocuklarıyla birlikte katıldı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Emel-Berkay Abaylı çiftinin kusursuz ev sahipliğinde gerçekleşen açılışta, konuklar uzun uzun sohbet etme imkanı bulurken, çocuklar da Tospik Oyun Parkı’nın rengarenk dünyasında gönüllerince eğlendi. Sevimli palyaçoların ve maskotların gösterileriyle renklenen açılışta unutulmaz bir gün yaşayan çocuklarım mutluluğu, davetlileri gülümsetirken; etkinlik ‘hayırlı, uğurlu olsun’ dilekleriyle sona erdi.

NASIL ARANDI: #tospikoyunparkı #açıldı #emelabaylı #berkayabaylı #çocuklar #kids #körfez #kumhavuzu #tophavuzu #trambolin #zipline #palmiye #dönensincap #serbestoyunalanı #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.