25-04-2024 15:31

THREE WOMEN görkemli bir törenle açıldı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/06/2022
Moda alanında bilgi, tecrübe ve kaliteyi Three Women çatısı altında buluşturan Esra Yazıcı, Yurdagül Ar ve Seda Erden, şık mağazalarının açılışını Avrupa güzeli Duygu Çakmak'ın da katıldığı seçkin bir davetli topluluğuyla yaptı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ELİF ÇARMAN

Symbol AVM’de hizmet veren Bej mağazasının ortakları Esra Köksal Yazıcı ve Seda Erden ile yakın arkadaşları Yurdagül Ar, moda alanındaki bilgi ve deneyimlerini, bundan böyle Three Women çatısı altında Kocaelili kadınlarla paylaşacak. Symbol AVM’nin 2. katında  hizmet verecek olan şık mağazanın açılışı, bugün görkemli bir törenle gerçekleştirildi. 

DAVETLİLERDEN TAM NOT

Geniş bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen açılışa, Avrupa güzeli Duygu Çakmak da katıldı. Şebnem Öztürk Organizasyon imzasıyla gerçekleşen törene Avrupa güzelimizin yanı sıra AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuba Erdemir, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Rümeysa Şen, Kocaeli Kent Konseyi Üyesi Neslihan Civelek ile çok sayıda davetli katıldı.

ÜNLÜ MARKALAR

Törende şıklığı, güzelliği ve zarafetiyle göz kamaştıran Esra Köksal Yazıcı, Seda Erden ve Yurdagül Ar; açılış kurdelesini AK Parti İzmit Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay ve İpar Katre ile birlikte alkışlar eşliğinde kesti. Açılışın ardından, üç yakın dost tebrikleri kabul etti. İzmitli kadınları dünyaca ünlü Kiwe By Gizia, Naar, BSB ve Joinus markalarının birbirinden şık ürünleriyle buluşturan Three Women, gerek mağaza konsepti gerekse ürünlerin kalitesiyle açılışa katılanlardan tam not aldı. 

 

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # threewomen # giyim # moda # tasarım # magaza # symbol # avm

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.