19-04-2024 14:38

Takı ve aksesuarda bir marka: Aysha Accessories

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/05/2021
Ayşenur Aktürk’ün kurucusu olduğu Aysha Accessories, şıklığını takı ve aksesuarla taçlandırmak isteyen kadınların yeni adresi
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: EYLEM SELVİ ARI

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Kadın şıklığının en büyük tamamlayıcısı hatta vazgeçilmezidir takılar. Siz de hayal ettiğiniz tarza ve şıklığa aksesuarlar olmadan ulaşamayacağınızı düşünüyorsanız, kıyafetlerinizi takılarla hareketlendirmeyi seviyorsanız ve tarzınızı tamamlayacak farklı tasarımlar arıyorsanız; Aysha Accessories ile mutlaka tanışmalısınız. Ayşenur Aktürk’ün kurduğu Aysha Accessories, Yenişehir Mahallesi’ndeki mağazasında takı ve aksesuar tutkunlarını ağırlamaya başladı.

 

 

HOBİ OLARAK BAŞLADI

 

Bugün sadece Kocaeli’den değil, Türkiye’nin hatta dünyanın dört bir yanından sipariş alan Aysha Accessories’ın kuruluş öyküsü genç girişimcilere örnek olacak cinsten. Gelin, bu başarı hikayesini Ayşenur Hanım’ın kendisinden dinleyelim: “14 yıl boyunca kurumsal hayatın içinde yer aldım. Bundan 2.5 yıl önce hobi olarak takı tasarlamaya başladım. İçimdeki yeteneği üretme aşkıyla buluşturduğumda, bu sürecin beni nereye götüreceğine dair en ufak bir fikrim yoktu. Tasarladığım takıları çevremdekiler beğenince online satış yapmaya karar verdim.

 

TALEP YOĞUN OLUNCA...

 

Takılarım öyle büyük ilgi gördü ki profesyonel iş hayatımı noktaladım; hem oğluma daha fazla vakit ayırabilmek hem de bu alanda yol alabilmek için Aysha Accessories’ı kurdum. Hayallerimin peşinden koşmak istedim. Çeşitli e-ticaret sitelerinde yer aldım, baktım her şey yolunda gidiyor, Temmuz 2020 itibariyle kendi şirketimi kurdum. Talep yoğunluğu beni mağaza açmaya itti. Mart ayında Yenişehir Mahallesi’ndeki mağazamı açtım.”

 

 

ANTİALERJİK TAKILAR

 

Küpeden kolyeye, yüzükten bilekliğe, broştan şık taçlara, şapkadan fulara kadar aradığınız her tür takı ve aksesuarı bulabileceğiniz Aysha Accessories’teki tüm ürünlerin güvenilir olduğunu söyleyen Ayşenur Hanım, “Takıya dair tüm ürünlerimiz antialerjiktir. Çelik, gümüş ve altın kaplama takılarımız mevcut. Çelik olarak sınıflandırdığımız grup dırdığımız grup, ithal takılardan oluşuyor, yurt dışından geliyor. Duşta, havuzda ve denizde rahatlıkla kullanılabilir, kararmaz. Küpelerimiz, bebeklerde ve çocuklarda dahi kullanılabilir” diyor.

 

DOĞAL TAŞ VE GÜMÜŞ

 

Ayşenur Hanım’ın, İtalyan Murano cam kullanarak tasarladığı, doğal taşlardan hazırladığı el emeği göz nuru takıları ise oldukça popüler. “Özellikle yaz aylarında zincirlerle kombinlendiğinde çok şık ve farklı bir hava yaratıyor” diyen Ayşenur Hanım, Aysha Accessories’te 925 ayar gümüş üzeri 14K-18K altın kaplama takıların bulunduğunun da altını çiziyor, kişiye özel çalışma yaptıklarını belirtiyor.

 

EV TEKSTİLİ VE DEKORASYONU

Ayşenur Hanım, takı ve aksesuarın ardından ev dekorasyonu ile ev tekstil ürünlerinin yapımına ve satışına da başladı. Bunun için annesi Kezban Hanım ve gelinleri Hale Cansu Özal ile el ele veren Ayşenur Aktürk, Kezyhome markasını kurdu. Amerikan servisler, gümüş kaplama sunum ve servis setleri, masa örtüleri, havlular, runner ve supla takımları, birbirinden şık peçeteler, göz alıcı çerezlikler, kahve takımları, sunum kaseleri, dekoratif yastıklar ve daha neler neler var Kezyhome’da.

 

KEZYHOME MARKASI

 

Tekstil ürünlerini kendisinin tasarladığını ve annesinin diktiğini söyleyen Ayşenur Hanım, “Mağazamızdan ve Instagram’dan Kezyhome markasıyla satışlarımız devam ediyor. Evinde farklılık arayanları Kezyhome’a davet ediyorum” diyor. Giriştiği her işte başarılı olan Ayşenur Aktürk, Aysha Accessories ve Kezyhome markaları büyürken bir atılım daha yaptı, yeni doğan bebek hediye kutuları hazırlamaya başladı.

 

‘Her zaman hediye kutusu hazırlamak gibi bir hayalim vardı’ diyen Ayşenur Aktürk, bu hayalini de gerçekleştirdi. İlk iş olarak ‘Monimellogift’ markasını kuran başarılı girişimci, “Her minik hediyeyi abartarak sunmak gibi bir özelliğim var. Bir bebeğin dünyaya gelişine özel yeni doğan bebek hediyelikleri hazırlamak istedim. Özel ahşap kutusunda; müslin bebek battaniyesi, bebek pikesi, emzik askısı, diş kaşıyıcısı, ahşap anı küpleri, ahşap isimlikler, rattandan el örmesi çıngıraklar, kehribar kolyeler/bileklikler ve isteğe bağlı olarak şekillenecek hediye kutuları hazırlıyorum. Tamamı kadın girişimci ya da yerli üreticilerin ürünlerinden oluşan yeni doğan bebek grubumda tekstil ürünleri organik ve sertifikalı” diyor.

 

BEBEKLER İÇİN HER ŞEY

 

Monimellogift’te bebekler için oyun matı ve ahşap oyun alanı, ahşap oyun setleri, bebeğiniz büyürken her anını unutulmaz kılacak ahşap aylık kartlar, rattandan yapılmış sepetler, rattandan oyun evleri, müslin örtüler, müslinden bornozlar ve daha birçok ürünü bulabilirsiniz.

 

Instagram’dan ve mağazadan satışı olan Monimellogift’e bakmadan bebek setleri almayın. Hizmet kalitesi ve kaliteli ürünleri sayesinde ‘Ayşenur’un elinden ne çıkarsa tercih edebiliriz’ algısının oluştuğunu söyleyen Ayşenur Hanım, “Umut ediyorum ki bu iş beni başka kadınlara istihdam sağlayabileceğim noktaya ulaştırır. Bunu hedefleyerek mağazacılığa geçtim. Bir kadın bizim aracılığımızla evine ekmek götürebilir noktaya gelirse ne mutlu bana” şeklinde konuşuyor.

 

 

 

İLETİŞİM

Yenişehir Mahallesi Arda Sokak No:33 A İzmit/Kocaeli

Tel: 0530 528 86 84

Instagram: @aysha.accessories

@monimellogift - @kezyhome

 

NASIL ARANDI: #aysha accessories #kezyhome #dekorasyon #bebek hediyesi #aksesuar #yenişehir #bijueri #gümüş takı #ev stili

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.