28-03-2024 21:39

Spor ve şık tarzlarıyla: Cemre & Cihad Şahin

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/06/2022
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Basketbol Takımı Genel Menajeri Cihad Şahin ve eski milli voleybolcularımızdan olan zarif eşi Cemre Şahin, kendilerine özgü giyim tarzlarıyla spor salonları dışında da her zaman şık ve uyumlu
.stripslashes($urun->baslik).

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

Bu ay, stil sayfalarımızın konuğu, bugüne kadar ülke çapında sayısız başarıya imza atmış sporcu bir çift: Cemre ve Cihad Şahin. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Basketbol Takımı Genel Menajeri, eski milli basketbolcumuz Cihad Şahin ile eski milli voleybolcularımızdan, şu anda kurumsal bir şirkette yönetici olarak görev yapan zarif eşi Cemre Şahin; giyim tarzlarıyla her zaman şık ve uyumlu bir çift. Objektifler karşısında da en az spor salonlarında olduğu kadar profesyonel olan Cemre ve Cihad Şahin çifti, gardıroplarının kapısını, Kocaeli Life okurları için araladı.

Sizi tanıyabilir miyiz?

Cemre: 30 yaşındayım. Eski milli voley- bolcuyum. Yaklaşık 12 sene, profesyo- nel olarak voleybol oynadım. Sporun yanı sıra yanında akademik hayatımı da devam ettirdim. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden dereceyle mezun olmamla birlikte spor hayatımı noktaladım ve kurumsal hayata geçiş yaptım. Şu anda özel bir şirketin kurumsal iletişim bölümünde çalışıyorum.

Cihad: 38 yaşındayım. Ben de eski milli basketbolcuyum. 6 yaşında başladığım basketbol oyunculuğu kariyerimi 34 yaşında sonlandırdım. Bu süre zarfında Ülkerspor, Galatasaray, TOFAŞ, Bursaspor gibi takımların formasını giydim. 2 yıldır Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Basketbol Takımı’nın genel menajerliğini yapıyorum.

YAŞAM

Nerede yaşıyorsunuz?

Cemre: İstanbul Göztepe’de yaşıyoruz fakat Cihad işi gereği sürekli olarak Kocaeli – İstanbul arasında git gel yapıyor.

Evinizi seçerken dikkat ettiğiniz kriterler?

Cihad: Kesinlikle, konumu. İkimiz için de merkezi bir yerde oluşu, özellikle Bağdat Caddesi’ne yürüme mesafesinde yer alması çok önemliydi. Araba kullanmaktansa yürüyüş yapmayı sevdiğimiz için her türlü ihtiyacımızı kolayca karşılayacağımız bir konumda olması bizim için oldukça cazip.

Evinizin en rahat köşesi?

Cemre: Salondaki koltuğumuz :)

Evinizdeki en sevdiğiniz eşya?

Cemre: Duvarda asılı resimleri çok seviyorum.
Cihad: Kesinlikle, kar küresi koleksiyonumuz.

İşten arta kalan zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Cihad: İkimiz de oldukça yoğun çalıştığımız için boş zamanlarımızı stresten uzak, doğanın içinde geçirmek bizi mutlu ediyor, rahatlatıyor. Bunun yanında film izlemek, spor yapmak ilk aklıma gelenler.

Hafta sonlarını nasıl geçiriyorsunuz?

Cemre: Genelde Cihad’ın hafta sonları maçı olduğu için plan yapabilmek oldukça zor tabii :) Birlikte olabildiğimiz zamanlarda seyahat etmeyi, yeni mutfaklar denemeyi; konser, tiyatro gibi etkinliklere katılmayı tercih ediyoruz. Bazen hafta içi o kadar yorulmuş oluyoruz ki hafta sonunu evde geçirmek de harika bir fikir olabiliyor :)

Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor musunuz?

Cihad: İkimiz de eskiden sosyal medyada daha aktiftik. Sosyal medya için yaşayan insanlar değiliz ama onsuz olmayacağının da farkındayız. Dozunda kullanmaya çalışıyoruz.

Cemre: Haberlerden, trendlerden, kısaca gündemden kopmamak adına sosyal medya çok değerli bir araç ama gerçekten fazlası zararlı olabiliyor.

Facebook, Twitter, Instagram?

Cemre: https://www.instagram.com/ cemreeerol/

Cihad: https://www.instagram.com/ cihadsahinn/

En son izlediğiniz film?

Cihad: En son Batman’i izledik.

En sık dinlediğiniz albüm?

Cemre: Sanırım hiç sıkılmadan The Weeknd’in Starboy ve Lana Del Rey’in Born To Die albümlerini dinleyebilirim. Cihad: Coldplay – X & Y

En sevdiğiniz yazar?

Cemre: Berrak Yurdakul

Cihad: Dan Brown

GİYİM

Nasıl bir giyim tarzınız var?

Cemre: Aslında ne giyeceğim, nereye gittiğimle çok doğru orantılı. Yeri geldiğinde maskülen, yeri geldiğinde de feminen giyinmeyi seviyorum. En çok giydiğim parçalar; blazerlar, jeanler, düz renk tshirtler ve elbiseler, bol kesim, boyfriend ceketler. Olmazsa olmazım ise aksesuarlar. Büyük, gösterişli küpeleri çok severek takıyorum. Sade bir kıyafeti aksesuarlarla farklılaştırmayı çok severim.

Cihad: Tarzımı kısaca ‘spor ve rahat’ olarak tanımlayabilirim.

Alışverişe ne kadar vakit ayırırsınız?

Cemre: Eskiye kıyasla çok az :) Sanırım koronavirüs tüketim alışkanlıklarımı biraz değiştirdi. Eskiden alışveriş benim için bir hobiyken artık ihtiyaca yönelik alışveriş yapıyorum.

Cihad: Ben de alışveriş için çok fazla vakit harcamamaya çalışıyorum. Genellikle kendime yakıştırdığım belli başlı markalardan, nokta atışı alışveriş yapıyorum.

En çok nereden alışveriş yaparsınız?

Cemre: Genellikle online alışveriş yaparım. Çok daha pratik ve hızlı oluyor. Naia, New Arrivals, Urban Muse son dönemde beğendiğim markalar. Zara, Oysho, Victoria’s Secret da sanırım dolabımda en çok olan markalar.

Cihad: Abercrombie, Tommy Hilfiger, Marks and Spencer ilk aklıma gelenler.

Yalnız mı alışveriş yapmayı seversiniz, yoksa size birinin eşlik etmesini ister misiniz?

Cemre: Yalnız daha iyi konsantre oluyorum :)

Cihad: Yalnız :)

Cihad Bey, takım elbise markası?

Cihad: Cacharel, Hugo Boss

Gömlek?

Cihad: Kendi ölçülerimde gömlek bulamadığım için genellikle özel dikim yaptırıyorum.

Aksesuar kullanır mısınız?

Cihad: En çok saat ve bileklik takmayı severim.

Kot markası?

Cemre: Levi’s
Cihad: Tommy Hilfiger

Spor ayakkabı?

Cemre: Nike

Cihad: Nike

Saat, gözlük, çakmak markası?

Cemre: Gözlük Ray-ban, Vogue ve Miumiu. Saat olarak da en çok Apple Watch kullanıyorum son dönemde :)

Cihad: Gözlük Police ve Ray-ban, saat Armani ve Coach kullanıyorum.

Gardırobunuzun vazgeçilmezi?

Cemre: Boyfriend jean, beyaz tişört, deri ceket
Cihad: Basic tişörtler

Favori tasarımcınız?

Cemre: Michael Kors, Marc Jacobs, Riccardo Tisci
Cihad: John Varvatos

En son satın aldığınız şey?

Cemre: Calzedonia bikini

Cihad: Adidas Yeezy 500

GÜZELLİK

Parfüm (günlük/gece)?

Cemre: Gündüz Michael Kors Wonderlust, gece ise Emporio Armani Si kullanıyorum.
Cihad: Gündüz Mr. Burberry, gece ise Xerjoff Erba Pura

Şampuan?

Cemre: Aveda

Cihad: Vichy Dercos  

NASIL ARANDI: ##kocaeli ##kocaelilife ##dergi ##dergilik # #kocaelinindergisi # #kocaelidergi # cihadsahin # cemresahin # moda # sık # tasarım # tarz

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.