19-04-2024 15:08

Sedı̇lı̇a Bahçe Mobı̇lyaları İkinci Mağazasını Açtı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/08/2022
Ürün çeşitliliğiyle Kocaeli’nin ilk ve en büyük bahçe mobilyası markası Sedilia Bahçe Mobilyaları, ikinci mağazasının açılışını şık bir törenle gerçekleştirdi.
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ELİF ÇARMAN

2016 yılında, Kocaeli’nin sadece mutfak masa ve sandalyesi satışı yapan ilk markası olarak Dilek ve Adnan Bayram çifti tarafından kurulan Sedilia Bahçe Mobilyaları ikinci şubesinin açılışını şık bir organizasyonla gerçekleştirdi. Sedilia, alanında Kocaeli’nin ilk ve en büyük mağazası olan MOBESKO’da ki yerinden sonra ikinci şubesini Başiskele’de hizmete açtı. Bayram çiftinin mükemmel ev sahipliğiyle gerçekleşen törene, kent protokolünün yanı sıra geniş bir davetli topluluğu katıldı.

PROTOKOL DE KATILDI

Sunuculuğunu Tülay Yanıkoğlu Yazıcı’nın üstlendiği açılış töreninde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, geçmiş dönem Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, KOTO Başkanı Necmi Bulut, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral ile AK Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu da hazır bulundu.

DUALARLA AÇTILAR

Açılış töreninde bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Sedilia’nın bir Kocaeli markası olmasından gurur duyduğunu belirterek, ilimize bu markayı kazandıran Bayram çiftini tebrik etti. Başkan Büyükakın’dan sonra mikrofona gelen Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ise Başiskele’nin yerli markalar sayesinde daha da gelişeceğini ve bundan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Sedilia Bahçe Mobilyaları’nın açılışı, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu’nun yaptığı dua sonrasında, alkışlar ve ‘Hayırlı olsun’ dilekleri eşliğinde gerçekleştirildi.

MAĞAZAYI GEZDİLER

Konuklarını zengin ikramlarla ağırlayan Dilek ve Adnan Bayram, tebrikleri kabul ederek Sedilia Bahçe Mobilyala- rı’nın ikinci şubesinin açılışında kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti. Bayram çifti, kurdelenin kesilmesinden sonra protokol üyeleri ile davetlilere mağazayı gezdirdi, ürünler hakkında bilgi verdi. Mağazada satışa sunulan yüzlerce ürün davetlilerin büyük beğenisini kazandı.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Sedilia Bahçe Mobilyaları’nda; bahçe, balkon ve teraslarda kullanılabilecek üst kalitede rattan, ahşap ve alüminyum gibi dış mekana dayanıklı malzemeden üretilen oturma grupları, köşe takımları, masa-sandalye çeşitleri, salıncaklar, şezlonglar, sallanan sandalyeler, şemsiyeler, daybed, hamak gibi pek çok ürünün satışı gerçekleştiriyor. Tamamen yerli üreticilerle çalışan Sedilia Bahçe Mobilyaları’nda satışa sunulan ürünler el işçiliği ile üretiliyor.

MAĞAZA GARANTİSİ

Sektörün en başarılı üreticileriyle çalışan ve satışa sundukları tüm ürünlere paslanma, çürüme, küflenmeye karşı 20 yıl mağaza garantisi veren Dilek Bayram ve Adnan Bayram çifti, “Genellikle ürünlerimizle ilgili olumsuz geri dönüş almayız ancak kullanıcı hatasından doğan bir sorun olduğunda da müşterimizi asla çözümsüz bırakmayız. Bizim için en önemli nokta, müşterilerimizin memnuniyeti” diyor.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # sediliahomegarden # sedilia

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.