25-04-2024 11:47

Özel günleriniz için Rose Garden

   1 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 08/06/2023
Rose Garden, yemyeşil bahçesi ve muhteşem Körfez manzarasıyla kır düğünlerinin vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya aday
.stripslashes($urun->baslik).

Hayalinizdeki düğünü gerçekleştirmek için mekan mı arıyorsunuz? Açık havada, yeşillikler içinde, rengarenk güllerin arasında, muhteşem manzaraya karşı imza atmaya ne dersiniz? İstediğiniz bu özelliklerde bir kır düğünü ise size güzel bir önerimiz var. Körfez ilçede, İlimtepe yolu üzerinde bulunan Rose Garden, tam aradığınız gibi bir yer olabilir. Genç girişimci Habibe Bozkurt’un işlettiği Rose Garden’ı görmeden düğün mekanına karar vermeyin!

RENGARENK GÜLLER

Körfezli iş adamı Mehmet Bozkurt, ilçeye güzel bir mekan kazandırdı. TEMSA bayisi olan, aynı zamanda inşaat işleriyle de uğraşan Mehmet Bey, İlimtepe yolu üzerindeki 4 dönümlük alanı özel günler için mekan arayanların hizmetine sundu. Mehmet Bey’in her adımını kendisinin planladığı, her ayrıntısıyla bizzat ilgilendiği, her köşesini rengarenk güllerle donattığı, adını da bu güllerden alan Rose Garden, iki yıl önce kapılarını açtı.

SEVEREK YAPIYOR

Rose Garden’ı, Mehmet Bozkurt’un kızı, aynı zamanda psikolog olan Habibe Bozkurt işletiyor. Babasına yardım amacıyla işin başına geçen Habibe Bozkurt, “Çok stresli bir iş ama severek yapıyorum. İnsan ilişkilerim iyi olduğu için zorlanmıyorum. İnsanların en özel günlerini kusursuz kılmak için yoğun çaba harcıyorum ancak gün sonunda onların gözündeki ışıltıyı görmek, mutlu olduklarını bilmek tüm yorgunluğumu alıyor” diyor.

1500-2000 KİŞİLİK

Rose Garden; kır düğünü dışında nişan, kına, sünnet, doğum günü, evlilik teklifi, davet ve toplantılar için de tercih ediliyor. Aynı anda 1500-2000 kişiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip mekanda bahçenin yanı sıra üzeri kapalı teraslar da bulunuyor. Gelin odası ve sanatçı odasının da yer aldığı mekanda mini bir kafeterya ve çocuk oyun alanı da var. Şelale ve süs havuzu ile dekore edilen mekanı hafta sonu olduğu gibi hafta içi de değerlendirebilirsiniz.

CATERING HİZMETİ

Organizasyon yapmak isteyenlere her türlü kolaylığı sağladıklarını söyleyen Habibe Bozkurt, “Konseptimiz hazır, masa örtüsünden çiçeklere kadar her şey mevcut ancak ufak tefek değişiklik yapmak isteyenlere bu imkanı da sunuyoruz. Belli başlı paketlerimiz var, misafirlerimiz bunlardan birini seçebilir. Yemekli düğün yapmak isteyenlere catering hizmeti de veriyoruz, çerezinden tatlısına, meyvesine kadar ikramlarda bulunuyoruz” diyor.

 

SANATÇI DA VAR

Düğün paketinin içinde ses sistemi ve sanatçı da olduğunu söyleyen Habibe Hanım dışarıdan sanatçı getirmek isteyenlere de kolaylık sağladıklarını belirtiyor, “Kemençe ekibi ya da davul-zurna getirmek isteyen de oluyor, yardımcı oluyoruz” diyor. Kır düğün alanının hemen yanında yapımı devam eden kafe - restoranı yakında açacaklarını söyleyen Habibe Hanım, “Buranın da işletmeciliğini ben üstleneceğim. Muhteşem manzaraya sahip kafe - restoranımıza tüm Kocaeli halkını bekliyoruz” diyor.

 

İlimtepe yolu üzeri Körfez / KOCAELİ

Telefon: 0532 131 19 99

0537 777 92 85

Instagram: @rosegardenwedding

NASIL ARANDI: #rose garden # düğün # organizasyon # mekan # nişan # kına # körfez # habibe bozkurt

11 ay önce - Tuba aydin

Beğenerek ve eğlenerek gittiğimiz bir yer ve hersey titizlikle yapılmış herkese tavsiye edebilirim

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.