28-03-2024 17:16

ÖZEL BİLGİ KÜPÜ SPORCULARI İLE GURURLANDIRIYOR

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 12/01/2022
İlimizin yerel eğitim markası olan Özel Bilgi Küpü Okulları akademik başarılarının yanı sıra sportif başarıları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor
.stripslashes($urun->baslik).

İzmit Yeşilova bölgesinde eğitim hizmeti veren Özel Bilgi Küpü Okulları yıllardır lise ve üniversite sınavlarında ülkemizin en önemli okullarına öğrenci yerleştirerek adından akademik anlamda adından sıkça söz ettirirken, son birkaç yıldır sportif anlamda da hem il dereceleri hem de Türkiye dereceleriyle de ismini duyurmayı başardı.

BİRÇOK SPOR DALINDA KOCAELİ VE BÖLGE ŞAMPİYONU

Özel bilgi Küpü Okulları son yapılan spor müsabakalarının çoğunda Kocaeli Şampiyonu olarak bölge maçlarında ilimizi temsil ediyor. Yetenek bursu ile okuluna dahil ettikleri kız masa tenisi takımı Kocaeli şampiyonu olarak gittiği Marmara Bölge Şampiyonasında da 1. olarak hem okulunu hem de Kocaeli’ni genç kızlar kategorisinde Türkiye’de temsil etmeye hak kazandı.

 Bunun yanı sıra Voleybol Kocaeli Şampiyonluğu, Bowling Kocaeli Şampiyonluğu, Dart Kocaeli Şampiyonluğu ve Karate Kocaeli 2.liği ile sportif başarılarını devam ettirmekteler.

NASIL ARANDI: #özelbilgiküpü #sporcu #eğitim #başarı #şampiyon #derece #masatenisi #bowling #sportifbaşarı #akademikbaşarı #kocaelişampiyonu #karate #dart #voleybol

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.