26-04-2024 05:53

Op. Dr. Bilge Öğütçüoğlu: Ante Klinik’te lazer tedavisi

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/01/2023
.stripslashes($urun->baslik).

Kadınlarda bazı jinekolojik problemler maalesef çok sık karşılaştığımız ama dile getirmekte zorlanıp, mevcut halimizi kabullendiğimiz durumlardır. Bu durum hem sosyal hayatımızı hem cinsel hayatımızı olumsuz etkilemektedir. Kadınların en sık karşılaştığı şikayetlerden biri tekrarlayan ve geçmeyen vajinal mantar enfeksiyonlarıdır. Bunun yanında ikinci en sık karşılaştığımız, neredeyse 10 kadından 8’inin muzdarip olduğu idrar kaçırma şikayetidir. Geçirilmiş zor doğumlar ve yaş almayla birlikte dokularımızın zayıflamasına bağlı vajinal genişlik beraberinde idrar kaçırmayı karşımıza çıkarmaktadır. Menapoz döneminde ise daha çok vajinal kuruluk ve vajinal sarkmaları görürüz. Gebelik ve ergenlik gibi hormonlarımızın çok hızlı değiştiği dönemlerde karşımıza çıkan problemler ise genital ve koltuk altı kararmaları, labium minus olarak isimlendirilen iç dudakların asimetrik büyümesi veya normalden fazla büyümesidir. Bu durum genital bölge girişinde nemli bir ortam oluşmasıyla geçmeyen enfeksiyonların temelini oluşturur. Yine gebelik sonrası karşımıza çıkan diğer bir durum hızlı kilo alıp vermeye bağlı oluşan karın çatlaklarıdır.

***

Bu durumların bazıları için sürekli ilaç tedavisi, bazıları için de ameliyat, tedavi seçeneği olarak sunulur. Yeni dönemde tüm bu hastalıkların tedavilerinde lazer teknolojisi kullanılmaktadır. Uzun yıllardır kullanılıp, olumlu etkilerinin görüldüğü lazer teknolojisi bir kadın doğum kliniği olan Ante Klinik’te hizmete sunulmuştur. Ante Klinik, alt yapısını bu yönde tamamlayan Antestetik bölümü ile kadınların bu sorunlarına cevap vermektedir. Estetik tedavilerde en yüksek performansı sunan Fotona SP Dynamis fraksiyonel lazer teknolojisi ile birçok alanda jinekolojik problemlere tedavi imkanı sunulmaktadır. Bunların yanında PRP, mezoterapi ve botoks uygulamaları da yine Ante Klinik’te yapılmaktadır.

Antestetik bölümünde yapılan uygulamalar;

-Vajina daraltma

-Vajinal kuruluk tedavisi

-Vajinal gençleştirme

-İdrar kaçırma tedavisi

-Vajinal enfeksiyonlar

-Rahim ağzı yaraları, smear anormallikleri

-Genital siğil tedavisi

-Dış dudak sarkmaları

-Genital kararmalar

-Karın çatlakları

-Labioplasti

-Vajinismusta botoks uygulaması

-Orgazm aşısı

Bu konularda şikayeti olan kişiler için ücretsiz ön görüşmemiz olup, kişiye özel tedavi planı için 0542 311 26 83 numaralı telefondan bizimle iletişime geçilmesi yeterlidir.

 

ANTE KLİNİK    

Yahya Kaptan Mah. Şht. Ali İhsan Çakmak Sok. No:10 İzmit/Kocaeli

Telefon: 0542 311 26 83

I drbilgeogutcuoglu

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.