24-04-2024 02:00

Okuma Sanatı Kulübü Kahvaltıda Buluştu

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 29/11/2022
Devlet okullarına kütüphane kurmaya tüm hızıyla devam eden Okuma Sanatı Kulübü üyeleri Diva Garden’de kahvaltıda buluştu.
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ELİF ÇARMAN

6 yılda 500 bin kitap, 80 kütüphane, 3 su kuyusu, 4000 çocuğa kitap ve kartpostal, 60 kitap söyleşisi, 30 seminer, 100 çocuğa kırtasiye desteği, 200 çocuğa bot- mont desteği, 20 çocuğa tablet, 180 aileye sosyal yardım gerçekleştiren Okuma Sanatı Kulübü kurucusu Tülay Yanıkoğlu Yazıcı ve kulüp üyeleri bugün Diva Garden’de kahvaltıda buluştu. Etkinliğe; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, şehrin pek çok derneği, STK’lar, firmalar ve kuruluşlar katılım gösterdi. Organizasyonun sonunda Emsoins, Değişim Akademi, The Ruhe, BRC Koçluk, Bülent Gardiyanoğlu, Zengin İzolasyon, Ode Yalıtım, Ayşe Sayan Organizasyon ve  Diva Garden'e teşekkür plaketleri takdim edildi.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE DÖNÜŞTÜ”

Etkinliğin yapılmasında katkı sunan ana sponsorlar; Emsoins, Değişim Akademi, The Ruhe, BRC Koçluk, CK Reklam, Zengin İzolasyon, Ode Yalıtım, Ayşe Sayan Organizasyon, Diva Garden, Nefes 21 Kişisel Gelişim ve Kocaeli Life’ a desteklerinden ötürü teşekkür eden Okuma Sanatı Kulübü kurucusu Tülay Yanıkoğlu Yazıcı; “Okuma Sanatı için yaptığımız bu anlamlı kahvaltı organizasyonunda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederiz. Okuma Sanatı Kulübü olarak bugüne kadar neler yaptık kısaca bahsetmek gerekirse; Okuma sanatı kulübü 2017 yılında kitap söyleşileri yapan bir oluşum olarak başladı. Süreç içinde devlet okullarına kütüphane kuran bir sosyal sorumluluk projesine dönüştü.

“30 BİN ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNDUK”

6 yılda 500 bin kitap, 80 kütüphane, 3 su kuyusu, 4000 çocuğa kitap ve kartpostal, 60 kitap söyleşisi, 30 seminer, 100 çocuğa kırtasiye desteği, 200 çocuğa bot- mont desteği, 20 çocuğa tablet, 180 aileye sosyal yardım gerçekleştirdik. Ayrıca 23 bin fidandan oluşan hatıra ormanı kurduk. Mart ayında yılın çıkış yapan sosyal sorumluluk projesi ödülünü aldık. Toplamda 30 bin çocuğun kalbine dokunduk.

“OKUMA SANATI EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hiçbir şey tek başına olmaz. Projelerimizin gerçekleşmesinde büyük emeği olan Okuma Sanatı ekibi; Şennur Zengin, Esra Ağyar, Özlem Çelik, Ayşegül Babacan, Selma Kahraman, Gamze Kır Sapancı, Evra Zeren, Sena Zeren ve Seviya Zeren’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ”

Okuma Sanatı Kulübü’nü canı gönülden tebrik ederek, destek olacağının altını çizen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın; “Okuma Sanatı Kulübü 6 yıla inanılmaz işler sığdırdı. Belediyemizin projelerinden biri olan Anne Şehir projemizle birlikte annelere dönük 2 tane kütüphane yaptılar. 1 tane daha yaparak ve Kitap Fuarı’nda etkinlik düzenleyelim istemişsiniz, tabi ki yaparız. Güzel hizmetlerin olduğu şehrimize, zenginliğin katılacağı her organizasyondan keyif alırız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak sonuna kadar arkanızdayız.

“SÖZ VERİYORUM”

Sivil toplum organizasyonlarını destelemek bizim istediğimiz bir şey.  Gönüllü hareketlerin sayısının arttığı şehirler aynı zamanda mutluluk yolunda güçlü bir şekilde ilerleyen şehirlerdir. Sizlerin sayesinde bu ülke bu şehir daha iyi olacak. 80 tane kütüphane küçük küçük katkılarla ortaya çıktı. Tutarı ne olursa olsun bu şehrin güzelliğine katkı vermeyi çok kıymetli buluyorum. Sizlere bu konuda güveniyorum, sonuna kadar bu tarz çalışmalarınızda arkanızda olma sözü veriyorum, iyi ki varsınız” dedi.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.