28-03-2024 21:51

Modaya yeni bir soluk getirdi: Artichoke By SO

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/05/2021
Girişimci iş kadını Sena Özpınar’ın kendi tasarımlarının yanı sıra dünyaca ünlü markaların kıyafetlerini satışa sunduğu Artichoke By SO kapılarını açtı
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: EYLEM SELVİ ARI

FOTOĞRAFLAR: ELİF TALAY

 

Tasarladığı kıyafetler büyük ilgi görünce kendi markasını oluşturan girişimci iş kadını Sena Özpınar, Artichoke By SO ile sektöre iddialı bir giriş yaptı. Kalite, şıklık ve özgün tasarımlar arayan kadınlara hitap eden Artichoke By SO, Yahya Kaptan Mahallesi Çalıkuşu Sokak No:4/1 A adresinde hizmet vermeye başladı. Oldukça şık dekore edilen, kadınların alışveriş yaparken aynı zamanda modaya dair sohbetler gerçekleştirebileceği, stilleri konusunda danışmanlık alabileceği Artichoke By SO, kentimizde modaya yön verecek.

 

 

ABD’de KARAR VERDİ

Özgün ve tasarım kıyafetler giymeyi sevdiği için lise çağlarından beri kendi kıyafetlerini tasarlayan Sena Özpınar, yola çıkış hikayesini şöyle anlattı: “Artichoke’un anlamı ’enginar’. Bu isme tatil için gittiğim Amerika’da karar verdim. Çok ünlü bir pizzacıda enginarlı pizza yerken,mekana gelen Hollywood yıldızlarının kıyafetlerini incelerken buldum kendimi. O gün kendime bir mağaza açmaya karar verdim, markamın adını da bulmuştum.”

 

 

ÜNLÜ MARKALAR

 

Kendi markasının yanında ünlü markaları da ilimize getiren Sena Özpınar, “Dünyaca ünlü yerli bir markanın yeni sezon giyim koleksiyonu, çantaları, şalları, eşarpları ve ayakkabılarını mağazamda bulabilirsiniz. Ayrıca trend ve kaliteli ürünleriyle Mısırlı markası, yine tanınmış modacı Gülsüm Elkhatroushi’nın Rohs markası da mağazamda. Kişiye özel üretim yapan ve kadınlar arasında çok popüler olan Rohs koleksiyonu Kocaeli’de sadece Artichoke By SO’da” diyor.

 

 

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

 

Kadının şık, gizemli, kaliteli giyinmesini önemsediğini söyleyen Sena Hanım, “Ben modayı takip ediyorum ancak hızlı tüketimi sevmiyorum. Bir kıyafetin uzun yıllar giyilebilmesinden yanayım. Bu nedenle kaliteli ve ulaşılabilir lüksü vadediyorum. Mağazama gelen her kadın, aradığı ürünü bulabilsin istiyorum. Bu nedenle ürün yelpazemi geniş tuttum. Alışveriş için Artichoke By SO’yu tercih edenlerin aldığı ürünleri uzun süre giyebilmesi, başka parçalarla kombinleyebilmesi benim için önemli” diye konuşuyor.

 

 

UZAKLARA GİTMEYİN!

 

Özpınar, ‘tepeden tırnağa alışveriş’ anlayışıyla özel tasarım çorap, pijama, iç giyim, ev giyim, aksesuar ve plaj ürünlerinin adresi olan Katia & Bony ile de anlaştı. Siz de birbirinden özgün ve kaliteli elbiseler, takımlar, bluzlar, tişörtler, bodyler, ceketler, trençkotlar, pantolonlar arıyorsanız ve tatil alışverişi için uzaklara gitmek istemiyorsanız; Artichoke By SO tam size göre. Dilerseniz mağazaya giderek alışveriş yapabilir, dilerseniz Instagram üzerinden beğendiğiniz ürünün siparişini verebilirsiniz.

 

 

 

 

İLETİŞİM

Adres: Yahya Kaptan Mahallesi Çalıkuşu Sokak No:4/1 A

Tel: 0530 109 16 41 

Instagram: artichokebyso

NASIL ARANDI: #sena özpınar #artichokebyso #moda #tasarım #ünlümarkalar #yahyakaptan #alışveriş #kocaeli #kombin #aksesuar #parfüm #ayakkabı

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.