23-04-2024 09:41

Modaya Genç Bir Bakış Açısı: Edolina

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 01/09/2022
İki genç girişimci Eda Pestil ve Yasemin Özkan, Leyla Atakan Caddesi üzerinde açtıkları Edolina adlı butik ile modaya yeni bir soluk getirdi
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ZEYNEP AKAR

FOTOĞRAFLAR: ISMAIL HAKKI TIMUÇIN

Çocukluk arkadaşı olan Eda Pestil ile Yasemin Özkan, kısa bir süre önce açtıkları Edolina adlı butikle hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Uzmanlık alanı muhasebe, ithalat ve ihracat olan, aynı zamanda ünlü sanatçı Haluk Levent tarafından kurulan yardımlaşma platformu Ahbap’ın Kocaeli şehir başkanlığı görevini yürüten Eda Pestil ile sosyal hizmetler uzmanı Yasemin Özkan’ın birlikte işlettiği Edolina’nın açılış kurdelesini dergimizin yayın koordinatörü Zeynep Akar kesti. Açılışa Eda Pestil ile Yasemin Özkan’ın ailesi, yakın dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

E-TICARETLE BAŞLADI

Edolina’yı açmadan önce yaklaşık 4 ay boyunca e-ticaret yapan, ürünlerini in- ternet üzerinden pazarlayan iki genç, daha sonra bir ofis tutarak satış işlemlerini buradan gerçekleştirmeye başla- dı. Tekstil sektörüne girişte bunu önemli bir basamak olarak gören Eda Pestil ile Yasemin Özkan, Edolina’yı açarak hayallerini bir adım öteye taşıdı. Sektörü çok sevdiklerini söyleyen iki ortak, “Saatlerce çalışıyoruz ama asla yorulmuyoruz. Burada olmaktan çok mutluyuz. Her gün daha da iyisi için uğraşıyoruz” dedi.

ÜRÜNLER GARANTILI

Edolina’yı açtıktan sonra e-ticarete de devam ettiklerini söyleyen ikili, sattıkları her ürünün arkasında olduklarını belirtti. Haftanın her günü açık olan, 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veren Edolina Butik’te elbiseden pantalona, etekten tuluma kadar kadın giyim üzerine tüm seçenekleri bulmanız mümkün. Modayı yakından takip ettiklerini, günün trendlerine göre hareket ettikleri- ni söyleyen Eda Pestil ile Yasemin Özkan, bu senenin modasıyla ilgili fikirlerini de Kocaeli Life okurlarıyla paylaştı.

RENGARENK BIR KIŞ

“Bu yaz herkes rahat olmak istedi. Kot pantolonlar rafa kaldırıldı diyebilirim. Rahat ve aynı zamanda renkli kıyafetler tercih edildi. Önümüzdeki kış yine renkli kıyafetler olacak. Rengarenk bir kış bizi bekliyor diyebiliriz. Boğazlı, düşük yakalı, kısa ve uzun kazaklar vitrinleri süsleyecek. Her şey çok rahat ve salaş olacak. Bunda pandeminin de etkisi olduğuna inanıyoruz. İnsanlar uzun süre evden çalışınca, evdeki rahatlığa alışınca, artık daha rahat ve salaş giyinmeyi tercih ediyor.”

HEDEFLERI BÜYÜK

Edolina’nın ortakları Eda Pestil ile Yasemin Özkan’ın bundan sonraki hedefi açtıkları butiği tekstil firmasına dönüştürmek. İkili, “Tamamen kendi ürünlerimizi satabileceğimiz ve adımızın marka olacağı dönemleri hayal ediyoruz. Bu hedefimize ulaşmak için şimdiden çalışmalara başladık. Kısacası Edolina’nın sadece butik değil bir marka olarak tanınmasını istiyoruz” dedi.

İLETİŞİM:

ADRES: Karabaş Mah., Leyla Atakan Cad. 5/C İzmit/Kocaeli
Telefon: 0535 017 39 46
Whatsapp: 0536 616 41 26

i @edolinabutik

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # butik # moda # kıyafet # trend

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.