19-04-2024 15:19

KOİDER’in gecesi muhteşemdi

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 12/01/2022
KOİDER’in düzenlediği muhteşem yılbaşı partisinde derneğin 4. yılı da coşkuyla kutlandı
.stripslashes($urun->baslik).

İlimizin başarılı iş kadınlarını bir çatı altında toplayan, iş dünyasında kadını destekleyen ve kadın girişimcilere yol gösteren projeleriyle gündemden düşmeyen KOİDER (Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği), düzenlediği sosyal etkinliklerle de adından sıkça söz ettiriyor. KOİDER geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği görkemli bir davetle hem yeni yılı karşıladı hem 4. yılını coşkulu bir şekilde kutladı.

HERKES ÇOK ŞIKTI

KOİDER Başkanı Nilgün İrteni Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Double Tree By Hilton Kocaeli’de gerçekleşen gece, Düşler Evi Organizasyon’un sihirli dokunuşuyla daha da güzelleşti. Yeni yıl ruhunun hakim olduğu geceye dernek üyelerinin yanı sıra ilimizin tanınmış simaları da katıldı. Geceye katılan herkesin şıklıkta adeta birbiriyle yarışması, tüm davetlilerin ışıl ışıl parıldaması dikkatlerden kaçmadı.

4 YILIN ÖZETİ

KOİDER’i anlatan slayt gösterisiyle başlayan gecede bir konuşma yapan dernek başkanı Nilgün İrteni Yılmaz, 4 yılın kısa bir özetini yaptıktan sonra yeni yılda çok daha güzel projelere imza atacaklarını söyledi. Daha sonra yönetim kurulu üyeleri Fulya Kılıçoğlu, Evrim Atasoy Ürük, Hande Özok, Nihan Çakıcı, Zuhal Sözer ve Hilal Şahinarslan’ı sahneye davet eden Yılmaz, katkılarından ve emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

ÇEKİLİŞ YAPILDI

Gecede yılbaşı hediye çekilişi de yapıldı. KOİDER üyelerinden Üçgen OSGB, Dr. Nuran Burcu Arkalı, Dr. Nurhan Börekçi Alet, Seymen Eğitim Kurumları, Carbone, Makas İzmit, Özel Şefkat Özel Eğitim Kurumu, Nutat Çikolata Draje, Hokka Atelier Design, Buse Kavşut ve Yataş Arastapark’ın davetliler için hazırladığı güzel hediyeler sahiplerini buldu. Nutat Çikolata ayrıca güzel bir jest yaptı, tüm masalara yeni yıl hediyesi olarak çikolata kutusu bıraktı. 

PASTA KESİLDİ

KOİDER’in gecesinde eğlence de doruklarda yaşandı. Canlı müzik eşliğinde pisti dolduran dernek üyeleri ve davetliler gece boyunca müziğin ritmine ayak uydurarak gönüllerince eğlendi. Yeni yılı eğlenceli bir şekilde karşılayan KOİDER üyeleri, 4. yıl dönümlerini de pasta keserek kutladı. Tüm dernek üyelerinin sahneye davet edildiği gecede 4. yıl pastası ‘nice senelere’ temennisiyle kesildi.

NASIL ARANDI: #koider #yılbaşıdaveti #4yıl #yılbaşıpartisi #yeniyıl #çekiliş #kocaeliişkadınlarıderneği #nilgünirteniyılmaz #hediye #nutatçikolata #kocaeli #hilton

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.