19-04-2024 21:43

KOİDER’de yeni başkan: Nihan Çakıcı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 08/05/2023
KOİDER’in yeni başkanı Nihan Çakıcı, yeni dönemde yeni yönetim kurulu ile birlikte çok sayıda yeni projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli’nin başarılı iş kadınları ve kadın yöneticilerinin bir araya gelerek kurduğu KOİDER (Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği) 3. olağan genel kurulunu Dedeman Kartepe Otel’de gerçekleştirdi. KOİDER’in kongresinde kurucu başkan Nilgün Yılmaz görevini kurucu üye Nihan Çakıcı’ya devrederken, yeni yönetim, denetim, disiplin ve istişare kurullarının seçimi de tamamlandı. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede konuşan KOİDER’in yeni başkanı Nihan Çakıcı, “2017 yılında kurucu başkanımız Nilgün Yılmaz ile birlikte kurduğumuz KOİDER’i daha ileriye götürebilmek adına yeni yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

ÖNEMLİ PROJELER

Kadınların iş dünyasında daha etkin rol almasını destekleyen ve hayata geçirdiği projelerle kadın girişimcilere öncülük eden KOİDER gerek Kocaeli Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü ile birlikte yürüttüğü ‘Mevzu Kadınsa’ projesi gerekse İzmit Belediyesi ile ortaklaşa hayata geçirdiği ‘Bağ’ projesi ile bu yıl da kadınların ekonomik, sosyal ve kişisel gelişimlerine destek verecek. KOİDER’in kent ekonomisine hareket getirmek amacıyla düzenlediği ‘KOİDER Bazaar Alışveriş Festivali’nin ise bu yıl 4’sü yapılacak. KOİDER’in yeni yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle bu yıl KOİDER Bazaar’ı ulusal ve uluslararası fuar şeklinde organize edecek.

 

6. YILINI KUTLAYACAK

Toplumsal duyarlılığı yüksek bir dernek olan KOİDER bu dönem kadın istihdamını artırmaya yönelik bir proje olan KİYAP’ı da devreye alıyor. Öte yandan 8 ilden 8 iş kadını derneği tarafından oluşturulan Girişimci İş Kadınları Federasyonu’nun kurucu üyesi olan, GİFED’den sonra DOĞUMARSİFED’e ve TÜRKONFED’e de dahil olan KOİDER’in Nihan Çakıcı başkanlığındaki yeni yönetimi, dernek üyelerinin ticari faaliyetlerini artırmaya yönelik tanıtım günlerine ara vermeden devam edecek. Şimdiye kadar hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren, özel günlerde düzenlediği geceler ile şehrin sosyal yaşamına da hareket getiren KOİDER, 6. yıla özel yepyeni projeleriyle karışımızda olacak.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Divan başkanlığı Evrim Atasoy Ürük’ün üstlendiği genel kurulda yapılan oylama sonucunda Nihan Çakıcı başkanlığındaki KOİDER’in yeni yönetim kurulunda Dilber Yalçın başkan yardımcısı ve ticari ilişkiler komisyon başkanı, Şennur Zengin eğitim komisyonu başkanı, Esma Şengüler girişimcilik komisyonu başkanı, Tuba Aydın üye ilişkileri ve kurumsal ilişkiler komisyonu başkanı, Ayşe Sayan kurumsal organizasyon komisyonu başkanı, Sevim Baymak da sosyal sorumluluk komisyonu başkanı olarak görev aldı. Yeni yönetim kurulu çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

 

NASIL ARANDI: #koider # gifes # doğumarsifed # türkonfed # kiyap # nihan çakıcı # kocaeli iş kadınları

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.