27-07-2024 04:28

KODED, Kocaeli'yi Düğün Fuarı ile buluşturuyor!

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 08/02/2024
Kocaeli Düğün Davet Etkinlik İşletmecileri Dayanışma Geliştirme Derneği (KODED), düzenlediği düğün fuarı ile ilimizi renklendirecek
.stripslashes($urun->baslik).

Dernek Başkanı Erkan Günenç, Başkan Yardımcısı Kaan Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri; Levent Ergüney, İbrahim Şahin, Aslı Sayan, Nalan Altın, Mehlika Sarıoğlu, İbrahim Şahin, Ahmet Şahin, Süleyman Tanyıldız, Samed Uçar, Eren Kaya, bugün Başiskele Diva Restoran'da düzenlenen basın toplantısıyla düğün fuarı öncesi heyecanlarını paylaştılar.

"BİZİMLE EVLENİR MİSİNİZ?"

Basın toplantısında konuşan Dernek Başkanı Erkan Günenç, "Türkiye genelinde altmış yedi ilde dernekler kurma hedefiyle yola çıktık ve bu amacımıza ulaşmak için federasyon ve konfederasyon oluşturduk. Sektörümüz, mobilya ve inşaat dahil olmak üzere toplam 37 farklı alana hitap ediyor. Türkiye bütçesine yüzde 12 katkı sağlayan bu sektörün, Kocaeli'nin ekonomisine de yine yüzde 12 oranında bir destek sunduğunu görmek gurur verici. Kocaeli'de yılda 13 bin çiftin evlenmesi, sektördeki paydaşlarımızın güçlerini birleştirme ihtiyacını ortaya çıkardı. Aslında, fark ettik ki, rakip değiliz. Kentte hiçbir firma 13 bin çifti bir araya getiremez. Bu nedenle, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı'na gidip projemizi anlattık. Ekip arkadaşlarımız bu süreçte inanılmaz bir çaba sarf ettiler. Bizim için en önemli şey, insanlara sadece bir etkinlik değil, aynı zamanda bir yaşam deneyimi sunmak. Bu nedenle sloganımızı 'Bizimle evlenir misiniz?' olarak belirledik.” ifadelerini kullandı.

KOCAELİ DÜĞÜN FUARI ÜÇ GÜN SÜRECEK

Günenç’in ardından söz alan dernek yönetim kurulu üyesi Aslı Sayan, fuarın detaylarına ilişkin önemli bilgiler verdi. Sayan, "Fuarımız 3 gün sürecek ve yoğun programlarımız sabah 10.00'dan akşam 22.00'ye kadar devam edecek. Ünlü sunucu Uğur Aslan’ın moderatörlüğünde, renkli etkinlikler ve kampanyalar evlenecek çiftlere sunulacak. Düğün fuarında ayrıca ünlü konuşmacı Alişan Kapaklıkaya da yer alacak. Yerimiz kısıtlı olduğundan dolayı tüm üyelerimize yer açamadık. Ancak, fuarımıza yaklaşık 47 firma katılacak. Kocaeli’nin önde gelen isimleri etkinliğimizde yer alacak. Yönetim olarak kendi yerlerimizden feragat edip, önceliğimizi üyelerimize verdik." dedi.

47 FİRMANIN KATILIMIYLA KOCAELİ'NİN İLK DÜĞÜN FUARI

Kocaeli Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan düğün fuarı, 9 Şubat Cuma günü kapılarını açacak ve üç gün boyunca devam edecek. Fuarın açılışı saat 10.00’da gerçekleşecek ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret Odası’nın iş birliğiyle düzenlenecek. KODED Başkanı Erkan Günenç, "Düğün fuarı ile ilgili olarak, Türkiye genelinde altmış yedi ilde dernekler kurmak için gezdik. Federasyon ve konfederasyonu oluşturduk. Bir araya topladık. Bu dernek ile bu sorunumuzu çözmüş olduk. Bizim sektörümüz mobilya ve inşaat sektörü de dahil toplam 37 kaleme hitap ediyor. Sektörümüz Türkiye bütçesine yüzde 12 katkı sağlıyor. Kocaeli’nin de Türkiye ekonomisine katkısı yüzde 12 oranında" dedi. Fuar, 9 Şubat Cuma günü Kocaeli Kongre Merkezi'nde kapılarını açacak. 3 gün sürecek olan etkinlik, 47 firmanın katılımıyla Kocaeli'nin ilk düğün fuarı olma özelliğini taşıyor. Bu önemli etkinlik, düğün planları yapanları bir araya getirerek sektördeki son trendleri ve yenilikleri keşfetme fırsatı sunacak.

 

KODED'in düzenlediği düğün fuarı, Kocaeli'de düğün hazırlığı yapanları bir araya getirerek unutulmaz bir deneyim sunacak.

NASIL ARANDI: #KODED # kocaeli büyükşehir belediyesi # evlilik # düğün # nişan # kına # organizasyon # mekan # evlilik fuarı

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.