29-03-2024 09:39

Kocaeli'nin berberleri, kuaförleri ve güzellik salonları işletmecileri mesleki eğitimde buluşuyor

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/01/2023
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli Berberler Odası, Kocaeli Kuaförler Odası, Gebze Berberler ve Kuaförler Odası, Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası, Karma Odalar ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Ticaret Müdürlüğü, Marka, KOSGEB, İşkur ortaklığında gerçekleştirilecek olan 2 günlük eğitim programı Usta Eller Buluşuyor - Saç Kesimi, Türban, Topuz, Makyaj, Renklendirme ve Cilt Bakımı Teknikleri, Mesleki Eğitim – Kozmetik Ürün ve Ekipman Fuarı 8 ve 9 ocak tarihlerinde  Kocaeli Kongre Merkezi’nde olacak.

2 GÜN DEVAM EDECEK

Program 8-9 Ocak Pazar ve Pazartesi günlerinde Kocaeli Kongre Merkezi'nde saat 10.00'da kurulacak fuar stantlarının ziyarete açılmasıyla başlayacak. Saç kesimi şekil verme topuz türban makyaj renklendirme ve cilt bakımı teknikleri eğitim programı ve aynı zamanda sektörün kozmetik ürün ve ekipman sağlayan firmaların katılımıyla saat 19:00’a kadar devam edecek. Eğitim programına katılan esnaflara sertifika ile birlikte çeşitli hediyeler dağıtılacaktır. Ayrıca program süresince yapılacak çekilişle çeşitli hediyeler verilecektir.

İlimizdeki ve ilçelerimizdeki bütün esnaflarımız çalışanları ve halkımız davetlidir. Katılacak esnaf ve çalışanlar aşağıdaki linkteki formu doldurarak katılabilirler.

https://ebelediye.kocaeli.bel.tr/DisIliskiler/UstaEllerBasvuru

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.