20-04-2024 12:07

Kocaeli Life, Sushikap’ta buluştu

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 06/01/2023
Kocaeli Life’a değer katan sayfa konuklarımız, dergimiz tarafından Sushikap’ta gerçekleştirilen keyifli bir sushi tadım organizasyonunda bir araya geldi
.stripslashes($urun->baslik).

Kurulduğu 2016 yılından bu yana düzenli olarak yayımlanan Kocaeli Life dergisi dopdolu içeriği, rengarenk sayfaları, ilginç konu ve konuklarıyla her ay okurlarıyla buluşmaya devam ediyor. Kocaeli Life'ın, kente değer katan iş insanlarıyla yaptığı röportajlar kadar düzenli yapılan toplu buluşmaları da büyük ilgi görüyor.

GÜÇLÜ KADRO

Geçtiğimiz aylarda Kocaeli Life’ın sayfalarına konuk olan işletme sahipleri hem tanışmak hem de bundan sonraki projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere, dergimiz tarafından düzenlenen sushi tadım organizasyonunda bir araya geldi. Sushikap’ta, Kocaeli Life kurucuları Serpil Çolak, Zeynep Akar ve dergimizin reklam danışmanı Ensar Gerçek’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Alpmete Ambalaj'ın kurucu ortağı Fikri Mete, Okul Dünyası’nın kurucuları Ümit Seyhan ve Zafer Şen, Patisserie Nebiyye’nin kurucusu Nebiyye Topuz ve kızı Melike Topuz ve Köşe’de Cafe’nin kurucusu Muhammet Bozkurt bir araya geldi.

EŞSİZ LEZZETLER

Sushikap’ın, sebzeli noodle, acı patlıcanlı dana, zencefilli tavuk, General TSO tavuk, California Roll, Tempura Roll, Karides cips, Mısır tempura gibi eşsiz lezzetlerinin buluştuğu masada bir araya gelen Kocaeli Life’ın sayfa konukları, etkinlikte hem birbirleriyle tanışmanın mutluluğunu yaşadı hem de her konudan sohbet etme imkanı bularak keyifli bir günün tadını çıkardı. Sushi tadımından sonra Sushikap’ın kurucu ortağı Eren Yazıcıoğlu ve eşi Beyza Yazıcıoğlu eşliğinde konuklarla birlikte ikram edilen zencefilli gazoz ve zencefil çayı afiyetle içildi.

 

 

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.