25-04-2024 17:46

Kocaeli Berberler Odası ve Kocaeli Kuaförler Odası’ndan bir ilk

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/12/2021
Kocaeli Berberler Odası ve Kocaeli Kuaförler Odası öncülüğünde düzenlenen geniş kapsamlı eğitim programı, ilimizden 450 berber, kuaför ve güzellik salonunun katılımıyla gerçekleşti
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli Berberler Odası ve Kocaeli Kuaförler Odası önceliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen geniş kapsamlı eğitim programı, ilimizde faaliyet gösteren 450 berber, kuaför ve güzellik salonu işletmecisini Kocaeli Kongre Merkezi’nde bir araya getirdi. Etkinliğe katılanlar, Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu tarafından görevlendirilen 5 eğitmenden, 7 saat boyunca eğitim alma imkanı buldu. 

GENİŞ KATILIM

Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar ve Kocaeli Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kadir Durmuş, Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Faruk Demir ve çok sayıda işletme sahibi katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda birer konuşma yapan Yavuz Doğar ve Mustafa Bozkurt, katılımcılara ve eğitimcilere teşekkür ederek, yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ardından; cilt bakımı ve güzellik uzmanı Zehra Kahraman, renklendirme ve topuz eğitmeni Serpil Durmaz, kadın saç kesimi ve renklendirme eğitmeni İsmail Karakoç, erkek saç kesimi ve renklendirme eğitmenleri Menderes Bayır ile Rıfat Yılmaz’ın sektördeki yenilikleri paylaştığı eğitim, izlendi. Çekilişlerle renklenen programın sonunda, etkinliğe katkıda bulunanlara plaket ve katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

NASIL ARANDI: #kocaeliberberlerodası #kocaelikuaförlerodası #birilk #eğitim #kesim #boyama #kuaför #güzellik #salon #yoğunkatılım #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.