27-07-2024 09:06

Kent Yapı'dan yeni proje

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 12/06/2021
Kent Yapı'nın ödüllü projesi olan Yahya Kaptan Terrace 2. Etap temsili temel atma ve lansman töreni gerçekleşti
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: TİLBE GÜN

 

Kocaeli'de gerçekleştirdikleri başarılı projeler ile adından söz ettiren Kent Yapı, 31. Uluslararası Tüketici Ödülleri Kalite Ödülü ve En Kaliteli ve Çevreci Yaşam Alanı Projesi Ödülü ile ödül aldığı Terrace Yahya Kaptan Projesi'ni devam ettiriyor.

İzmit Alikahya Fatih Mahallesi Yapraklı Sokak’ta gerçekleştirilen lansman programına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

GÜÇLÜ ORTAKLIK

Aydın Ocaklı, Geylani Yenigün, Bilgin Cün ve Himmet Yıldırım ortaklığında gerçekleştirilen proje; toplamda 8387 metrekarelik bir alana kurulu, 100 daire ve 2 adet iş yerinden oluşan bir lüks yaşamı sunuyor. Kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, türk hamamı, sauna ve akıllı ev sistemleri gibi konforu ve moderni bir arada vatandaşlara sunan Yahya Kaptan Terrace 2. Etap projesi, 6 katlı bir mimari yapıdan oluşuyor.

 

 

YOĞUN KATILIM

Pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen lansman törenine çok sayıda davetli katılım gösterdi. Keman performansı eşliğinde başlayan lansman töreninin açılış konuşmasını proje ortaklarından olan Himmet Yıldırım yaptı. Yıldırım; "Öncelikle Kent Yapı'dan bahsedelim. Kent Yapı Kartepe bölgesinde irili ufaklı birkaç güzel proje sonrasında Terrace 1.etap projesi ve şu an yine Karatepe’de prestij projeleri ve bu bölgede Terrace 2.etap projesi ile devam eden bir inşaat serüveni. Kent Yapı AG İnşaat Mikropest İlaç Sanayi General Kimya, BC Yapı Meriç Endüstriyel şirketlerinden oluşan bir grup firmasıdır. Ortaklarımız; üretim ve sanayi sektöründeki tecrübesi ve vizyonuyla ekibimizin abisi Aydın Ocaklı, üstün cesaret ve girişimci ruhuyla ekibimizin enerji kaynağı Geylani Yenigün, konut sektöründe kaliteli ve ilkeli duruşumuzla Bilgin Cün ve Himmet Yıldırım’dır.

 

LANSMAN İNDİRİMİ

Proje teslim tarihimiz 2022 yıl sonu olup bugünden başlayarak hazirana ayı sonuna kadar devam edecek olan yüzde 10 lansman indirimi fırsatlarından yararlanmak ve değerlendirmek isteyen misafirlerimize satış bankosundaki arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır, hepinize geldiğiniz için Kent Yapı ailesi olarak tekrar teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Son olarak Himmet Yıldırım'ın konuşmasının ardından pek çok davetli proje hakkında detaylı bilgi almak üzere satış ofisini ziyaret etti.   

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.