25-04-2024 10:12

Kain İnşaat geleneği bozmadı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 15/10/2021
Kain İnşaat’ın inşa ettiği My Life Kartepe projesi tamamlandı. Site sakinleri, Kain İnşaat’ın düzenlediği tanışma partisinde komşuluk ilişkilerini pekiştirdi
.stripslashes($urun->baslik).

İnşaat yüksek mühendisi Cem Karaduman ile Mehmet İncir ortaklığında kurulan ve kısa sürede ilimizin en güvenilir inşaat firmalarından biri olmayı başaran Kain İnşaat, bir projeyi daha tamamlayarak sahiplerine teslim etmenin gururunu yaşıyor. Kartepe’nin gelişmeye en açık  bölgesinde, Marmara Eğitim Kurumları’nın hemen karşısında 2 etap olarak inşa edilen ve satışa sunulduğu günden itibaren büyük ilgi gören My Life Kartepe sitesinde yaşam başladı.

GELENEKSEL TANIŞMA PARTİSİ

Kain İnşaat, tamamlanan her projesinden sonra site sakinlerinin tanışması ve kaynaşması amacıyla düzenlediği geleneksel tanışma partisini, bu kez My Life Kartepe’nin havuz başında gerçekleştirdi. Site sakinlerinin büyük bir çoğunluğunun katıldığı partide, Kain İnşaat’ın ortakları Cem Karaduman ve Mehmet İncir ile finans müdürü Yeşim Karaduman ve satış-pazarlama müdürü İnci İncir Karakoyun da hazır bulundu. My Life Kartepe sakinlerinin hem komşuluk ilişkilerini pekiştirdiği hem de coşkuyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladığı etkinlik, başından sonuna dek neşe içinde geçti.

KARNAVAL HAVASI ESTİ

Ayşe Sayan Organizasyon imzasıyla gerçekleşen parti, bando ekibinin seslendirdiği birbirinden neşeli parçalar ve marşlarla başladı. Türk bayrakları, meşaleler, konfeti yağmuru ve kıvılcım şelaleleriyle adeta bir karnaval alanına dönüşen alanda, misafirler de ellerindeki bayraklarla marşlara eşlik eti. Partide konuşma yapan Cem Karaduman, My Life Kartepe projesini tamamlamanın ve site sakinleriyle tanışmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

BÖLGEYE DEĞER KATTI

Karaduman’ın ardından mikrofona gelen Kain İnşaat Şantiye Şefi Hasan Ayaoku, satış-pazarlama müdürü İnci İncir Karakoyun ve finans müdürü Yeşim Karaduman da My Life Kartepe sakinleriyle birlikte olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Gece boyunca süren partiye katılanlar Yahoo’nun DJ performansıyla doyasıya eğlenirken, Kain İnşaat’ın başarılı ekibi de bulunduğu bölgeye değer ve canlılık katan bir projeyi daha hayata geçirmenin haklı gururunu yaşadı.

NASIL ARANDI: #kaininşaat #mylifekartepe #site #tanışmapartisi #komşuluk #eğlence #parti #mehmetincir #cemkaraduman #kartepe

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.