29-03-2024 05:36

Kadir Yazıcı: 2023 yılı Kocaeli turizm beklentileri

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/01/2023
.stripslashes($urun->baslik).

Değerli okurlarım, öncelikle 2023 yılının sağlık, başarı ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum.  2022 yılının hem halkımıza hem de sektörel yatırımcılarımıza getirdiği zorlukların yeni yılda olmamasını diliyorum.

Kandıra ilçemiz hakkında bilgi…

Kocaeli ili, Kandıra ilçemizin kıyı şeridi turizm alanı ilan edilecek. Bakanlığımızdan aldığımız bilgiler neticesinde turizm alanı ilan edilecek bölgedeki turizm faaliyetleri; eko turizm, kırsal turizm, sağlık turizmi ve doğal yaşam köyleridir. Yapılacak olan yatırımların bu doğrultuda yapılması planlanmıştır. Kandıra bölgesinde ilerleyen tarihlerde turizm yatırımcılarımızla bir araya gelerek, yeni projeleri ve mevcut projeleri değerlendirme toplantısında konuşacağız.

Aralık ayında yaptığımız sunumlar…

2022 yılının son ayında yaptığımız sunumlardan en önemlisi, Kocaeli İl Turizm Müdürlüğümüz ile planladığımız ve ilçe belediyelerimizin ruhsat müdürleriyle yaptığımız toplantıdır. 2634 sayılı Turizm Teşvik Kanunu maddelerindeki mevzuatları doğru ruhsatlandırma yapabilmeleri adına, Yazıcı Çözüm Ortaklığı tarafından ilçe belediyelerimizi bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Yine bir diğer sunumumuz Kartepe bölgesinde yatırımcılarımız ile bir araya geldiğimiz toplantıdır. Bölgedeki yatırımcıların yaşadıkları sorunları değerlendirdik ve ilgili çözümleri kendilerine ilettik. Diğer ilçelerimizde de aynı sunumlara devam edeceğiz. 

 

Doğru yatırım için bizimle iletişime geçebilirsiniz… 

Fatih Sultan Mehmet Mah. Çalıkuşu Sok. No:29 D:5 Kartepe/KOCAELİ

Tel: 0545 346 69 31

yazicicozumortagligi@gmail.com

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.