19-04-2024 11:51

İzmit Rotary Kulübü Öğretmenleri Unutmadı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/12/2022
İzmit Rotary Kulübü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri ağırladı
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Elif Çarman

İzmit Rotary Kulübü, 20. dönem toplantısında 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. İzmit Rotary Kulübü Başkanı Hüseyin Alçıoğlu ve eşi Esin Alçıoğlu’nun ev sahipliğinde, Wellborn Luxury Hotel’de gerçekleştirilen toplantının onur konuğu ise TED Kocaeli Koleji Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi ile TED Kocaeli Koleji’nden eğitimcilerdi. Rotaryenler ve rotaryenlerin öğretmen olan eşlerinin hazır bulunduğu gece, öğretmenlik mesleğinin kutsallığı üzerine keyifli sohbetlere sahne oldu.

KUDRETLİ BİR MESLEK

Toplantının açılışını yapan İzmit Rotary Kulübü Başkanı Hüseyin Alçıoğlu, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı, TED Kocaeli Koleji Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi ve ekibine de katılımlarından ötürü teşekkür etti. Gecede söz alan Nilgün Çelebi, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türk Eğitim Derneği’nin tarihini ve gelişimini anlattı. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kudretli olduğunun altını çizen Nilgün Çelebi, tüm meslektaşlarının gününü tüm içtenliğiyle kutladı.

HEDİYELER VERİLDİ

Nilgün Hanım’dan sonra yeniden söz alan İzmit Rotary Kulübü Başkanı Hüseyin Alçıoğlu, “Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en özverili ve en saygıdeğer unsurlarıdır” sözleriyle tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü tekrar kutladı. Gecenin sonunda Başkan Hüseyin Alçıoğlu ve eşi Esin Alçıoğlu, kulüp üyelerinin öğretmen eşlerine ve TED Kocaeli Koleji’nin öğretmen katılımcılarına teşekkür ederek, hediyelerini takdim etti.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # rotary # huseyinalcıoglu # rotary # öğretmenlergünü # baskanlık

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.