29-03-2024 14:50

İzmit Rotary Dönem Guvernörlerini Ağırladı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 03/01/2023
İzmit Rotary Kulübü, yılın son toplantısında dönem guvernörü Suat Baysan ve eşi Belgin Baysan’ı ağırladı, üyelerine keyif dolu bir gece yaşattı
.stripslashes($urun->baslik).

Haber: Elif Çarman

Faaliyetlerini iş insanı Hüseyin Alçıoğlu başkanlığında sürdüren İzmit Rotary Kulübü, üye toplantılarına aralıksız devam ediyor. Rotaryenler geçtiğimiz ay, Uluslararası Rotary 2420. Bölge 2022-23 Dönem Guvernörü Suat Baysan ve eşi Belgin Baysan, guvernör yardımcısı Murad Ardaç ve dönem sekreteri Ece Acar’ı ağırladı. Wellborn Luxury Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya ayrıca İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu da katıldı.

 

DÖNEM İÇİ DEĞERLENDİRME

Toplantının açılışını yapan İzmit Rotary Kulübü Başkanı Hüseyin Alçıoğlu ve İzmit Rotaract Başkanı Alperen Emil sırayla dönem içi değerlendirme sunumlarını gerçekleştirdi. Sunumlardan sonra söz alan İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu, İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi’ne yaptıkları yardımlardan ötürü rotaryenlere teşekkür etti.

BAŞKAN ALÇIOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Konuşma yapmak için kürsüye gelen dönem guvernör yardımcısı Murad Ardaç da Başkan Alçıoğlu’na gerçekleştirdiği projeler için teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Son olarak sözü dönem guvernörü Suat Baysan aldı. Çalışmalarından ötürü başkan Alçıoğlu’na teşekkür eden Baysan, daha sonra rotaryen arkadaşlarına Rotary Kulübü’nün tarihçesini anlattı. Keyifli sohbetlere sahne olan gece, geç saatlere kadar devam etti.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.