27-04-2024 05:29

Havada aşk kokusu var: Ceren & Murat

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/10/2022
Ceren Yürüker ve Murat Patır’ın rüya gibi nişan töreninde çiftin gözlerinden yansıyan mutluluk görenlere ‘Havada aşk kokusu var dedirtti
.stripslashes($urun->baslik).

Fotoğraflar: Oliv Fotoğrafçılık

İlimizde geniş bir kesim tarafından tanınan, Arke Organizasyon’un kurucusu Birgül Yürüker ve merhum Sedat Yürüker’in güzeller güzeli kızları Ceren Yürüker ile İzmit’in en eski esnaflarından Selahattin Patır ile merhume Sibel Patır’ın yakışıklı oğulları Murat Patır, evlilik yolunda ilk adımı attı. Yürüker ailesinin Kandıra’daki evinin bahçesinde düzenlenen rüya gibi nişan töreninde çiftin gözlerindeki mutluluk davetlilere ‘Havada aşk kokusu var’ dedirtti.

MASAL DİYARI GİBİ

Metin yazarı Ceren Yürüker ile özel bir kuruluşta bölge satış yöneticisi olarak görev yapan Murat Patır’ın Arke Organizasyon imzası taşıyan nişan törenine çiftin ailesi ve yakın dostlarından oluşan yaklaşık 70 kişilik seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Arke Organizasyon dokunuşuyla bahçenin adeta bir masal diyarına dönüştüğü gecede konuklara ikram edilen yemekleri ise şef Hakan Bağı hazırladı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Kız isteme ve nişan töreninin birlikte gerçekleştirildiği organizasyonda Ceren Hanım, güzelliğiyle göz kamaştırdı. Patır ailesinin kız evine gelmesiyle başlayan törende önce isteme merasimi gerçekleştirildi. Murat Bey’in yapılan tuzlu kahveyi kahkahalar eşliğinde içmesinin ardından damat beyin büyük amcası İbrahim Patır, Ceren Hanım’ı büyük amcası Ertan Altınörs’ten istedi. Her iki ailenin de duygusal anlar yaşadığı bu dakikalar, ‘hayırlı uğurlu olsun, elleri hiç ayrılmasın’ dilekleriyle devam etti.

YÜZÜKLER TAKILDI

İsteme merasiminin ardından çiftin yüzükleri alkışlar eşliğinde takıldı. Nişan merasiminin ardından tebrik yağmuruna tutulan çiftin mutluluğu görülmeye değerdi. Yüzüklerin takılmasının ardından duygularını ifade eden bir konuşma yapan Ceren Yürüker, Murat Bey’in ebediyete göçen annesini ve babası merhum Sedat Yürüker’i andıktan sonra “Bugün çok mutlu ve heyecanlıyım. İki ailemle, böyle güzel bir gecede bir arada olmak çok güzel. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

NİKAH YAKINDA

Gecede, takı merasiminin ardından yemeğe geçildi. Misafirler, ince bir zevkle süslenen masalara davet edilirken, gençler de sahneyi boş bırakmadı. Latin müzikleri, 80’ler ve 90’lar melodileriyle coşan davetliler hem gönüllerince eğlenme hem de bol bol sohbet etme imkanı buldu. Ceren ve Murat’ın mutluluktan ışıl ışıl parladığı tören gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, çiftin 22 Ekim tarihinde nikah masasına oturacağı öğrenildi.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.