25-04-2024 12:54

GELECEĞE GÜVENLE YÜRÜMEK İSTEYENLERİN TERCİHİ KOCAELİ KAYA SİGORTA

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 24/04/2023
Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu güvencesiyle 2004 yılından bu yana hizmet vermekte olan Kocaeli Kaya Sigorta, 2023 yılında da sürdürülebilir gelişim ve büyüme hedefiyle hizmet vermeye devam ediyor
.stripslashes($urun->baslik).

Sigortalılarımızı Tanıyoruz, İhtiyaçlarını Biliyoruz.

1961 yılında çıktığımız bu yolda 2004 yılında sigortacılık faaliyetimizi de ekleyerek, sektörde lider iş ortaklarımız ve sizlerle birlikte büyümeye devam ediyoruz.

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını yakından takip ederek, sektörde her geçen gün gelişen ürün yelpazesi ile sigortalılarımızın karşılaşacağı olası riskleri öngörerek ihtiyaca uygun ürünler ile çözüm sunuyoruz.

Sunduğumuz Sigorta Hizmetleri

Kocaeli Kaya Sigorta olarak sigortalılarımızın ihtiyaçlarına yönelik sunduğumuz geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermekteyiz. Vermiş olduğumuz hizmetlerimiz arasında Trafik ve Kasko Sigortalarının yanı sıra, DASK ve Konut Sigortaları da bulunmaktadır. Ayrıca Tamamlayıcı Sağlık, Özel Sağlık, Sorumluluk, Ferdi Kaza, İşyeri, Seyahat Sağlık, Yeşil Kart, Finansal, Operasyonel ve Proje Bazlı Riskler, Devlet Destekli Alacak Sigortası, Mühendislik, Nakliyat, Filo Kasko ve Grup sağlık Sigortası gibi farklı sigorta ürünleri de yer almaktadır.

İş Ortaklarımız

Acenteliğimiz bünyesinde bulunan 12 iş ortağımızla sunduğumuz alternatif teklif ve fiyatlandırmalar sayesinde müşterilerimizin sigorta işlemlerini tek seferde hazırlıyoruz.

İşbirliği yaptığımız sigorta şirketleri arasında Ak Sigorta, Mapfre, Sompo Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta ve Allianz Sigorta, Anadolu Sigorta, Ray sigorta, Türkiye sigorta, Eureko, Quick, Neova ve Hepiyi Sigorta gibi köklü ve güvenilir sigorta şirketleri bulunmaktadır. Kocaeli Kaya Sigorta olarak sizler için en değerli olan her şeyi korumak adına birlikte çalıştığımız tüm paydaşlarımızla güven içerisinde yola devam ediyoruz.

 

 

Kocaeli Kaya Sigorta Toyota Plaza Kocaeli Kaya’da

Sektörde fark yaratan hizmet anlayışımızla sizleri Kocaeli Kaya Sigorta’ya bekliyoruz.

İletişim

Adres: Toyota Plaza Kocaeli Kaya / Körfez Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi No:24 İzmit / Kocaeli  

Telefon: 0262 321 52 92 / kocaelikayasigorta.com.tr

Instagram: Kocaeli Kaya Sigorta

NASIL ARANDI: #toyota # toyota plaza kocaeli kaya # otomotiv # yedek parça # araç # araba # sigorta # axa sigorta # allianz # anadolu sigorta

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.