29-03-2024 11:56

Enerjik, dopdolu, rengarenk...

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/07/2022
.stripslashes($urun->baslik).

Sevgili Kocaeli Life dostları, hepinize merhaba...

Sıcakların iyiden iyiye bastırdığı, ‘Ne zaman ısınacak bu havalar?’ sohbetinin, yerini ‘Sıcaklar da hiç çekilmiyor’lara bıraktığı şu günlerde sizler için en az temmuz ayı kadar enerjik, hareketli ve her sayfası dopdolu bir dergi hazırladık.
Hazır Kurban Bayramı tatili de 9 güne uzamışken deniz kenarında, havuz başında, bahçede-balkonda keyfinize keyif katacak, her sayfasını ilgiyle okuyacağınız yepyeni bir sayıda daha buluştuğumuz için çok mutluyuz.
Bu ay dergimizde yine çok başarılı işlere imza atan isimlerle, yepyeni markalarla, ‘burada böyle bir yer mi varmış’ dedirten mekanlarla tanıştıracağız sizi...
Kocaeli Life’ın temmuz sayısında neler mi var?
Hadi gelin, birlikte göz atalım...

***

Dergimizin bu ayki kapak konuğu, özellikle obezite cerrahisi alanında çok başarılı çalışmalara imza atan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Tolgay Akın. Obezitenin dünyada ve Türkiye’de pandemi boyutuna ulaştığını söyleyen Op. Dr. Akın, bu hastalığın tedavisinde kullanılan cerrahi yöntemleri Kocaeli Life’a anlattı.

Pek çok kişinin hayatını olumsuz etkileyen bel fıtığı rahatsızlığının sebepleri ve tedavi yöntemleri hakkındaki çok değerli bilgileri ise branşında ilimizin en başarılı hekimlerinden birisi olarak gösterilen beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Op. Dr. Kemal Keşmer’den aldık.

Her zaman olduğu gibi temmuz sayımız için de çok değerli iş insanlarıyla bir araya geldik. Bundan 20 yıl önce inşaat mühendisi Şennur Zengin ile inşaat yüksek mühendisi Volkan Zengin tarafından kurulan ve bugün alanında lider konumda olan Zengin İzolasyon’un gurur verici öyküsünü Zengin çiftinden dinledik.

Kanas Yatırım ve Medikal Turizm Danışmanlığı’nın ortağı Nihan Çakıcı’nın, kadınlar arasındaki ticaretin güçlenmesi için uluslararası düzeyde yaptığı çalışmaları da sayfalarımızda bulabilirsiniz.
Hepsi bu kadar mı?

Tabii ki değil... ***

Pilateste ilimizin sayılı kapsamlı eğitmenlerinden birisi olan Nigar Özden tarafından kurulan, Kocaeli’nin ilk kafe konseptli stüdyosu N’oR Pilates ile ilgili detayları; Kocaeli’nin ilk ve en büyük bahçe mobilyaları mağazası olan Sedilia Bahçe Mobilyaları’nın muhteşem ürünleri hakkında ayrıntılı bilgiyi;

Yemyeşil bahçesi ve şekerden yapılmış gibi duran pembe boyalı eviyle misafirlerine adeta cennetten bir köşe vaat eden Maşukiye Pink House’un hikayesini;
Şehrin göbeğinde, hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir projeyle hayata geçen
Social Plus’ın kentimize getirdiği yenilikleri ve çok daha fazlasınız temmuz sayımızda bulacaksınız...

***

Bayram tatiliyle yaz tatilin buluştuğu, belki her zamankinden biraz daha bol zamanımızın olduğu bu keyifli günler, Kocaeli Life’ın rengarenk sayfaları arasında kaybolmanın tam zamanı. Her zaman söylediğim gibi... Kahveyle iyi gider :)

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik # lifekocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.