16-04-2024 23:43

El ve ayak bakımı için doğru adres: COCO İzmit Nail & Beauty

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/03/2021
Bakımlı, sağlıklı, göz alıcı tırnaklara sahip olmak için işi uzmanına bırakmak gerekir. Coco İzmit Nail & Beauty, profesyonel el ve ayak bakımı konusunda ilimizdeki ciddi bir açığı kapattı
.stripslashes($urun->baslik).

RÖPORTAJ: EYLEM SELVİ ARI

FOTOĞRAFLAR: İSMAİL HAKKI TİMUÇİN

 

Tırnak deyip geçmeyin! Sağlıklı el ve ayaklar kendini tırnaklardan ele verir.  Yahya Kaptan’da 5 ay önce hizmet vermeye başlayan Coco İzmit Nail & Beauty, bu konuda ilimizdeki büyük bir eksikliği giderdi.

Kapılarını girişimci iş kadınları Burcu Balaban Albayrak ile Melis Gürdal’ın ortaklığında açan Coco İzmit, hem profesyonel el ve ayak bakımı hem de makyaj konularında adını çok çabuk duyurdu. Şık dekorasyonu, ferah ve hijyenik ortamıyla danışanlarına oldukça konforlu bir salonda hizmet veren Coco İzmit’in hikayesini Burcu Balaban Albayrak’tan dinledik.

 

Burcu Hanım, tırnak bakımı neden önemli?

Bir insanla tanıştığımızda dikkatimizi ilk önce elleri ve tırnakları çeker. Bakımlı tırnaklar insanı daha hoş ve çekici gösterir. Ayrıca, tırnaklar adeta sağlığımızın da aynasıdır. Tırnaklarımızdaki lekeler, şekil bozuklukları, deformasyonlar bize vücudumuzda bir şeylerin ters gittiğini haber verir. İyi bir el ve ayak bakımı uzmanı, tırnaklardaki bu gibi sorunları fark edebilmeli, kişiyi uyararak bir sağlık kuruluşuna yönlendirebilmelidir.  Biz de bu nedenle bu alanda çalışmayı tercih ettik ve Melis Hanım ile birlikte Coco İzmit’i hizmete açtık.

 

Merkezinizde ne gibi hizmetler veriyorsunuz?

Coco İzmit’te manikür, ıslak ve kuru pedikür, kalıcı oje, jel protez tırnak, aromatik yağlar ve peelinglerle el/ayak masajı, batık tırnak ve nasır tedavisi uygulamalarımız var. Bunun yanında hizmetlerimize profesyonel makyaj, kirpik lifting ve microbladingi de ekledik. Alanında uzman bir isimle, başarılı ve kadınların çok beğendiği işlemlere imza atıyoruz. Tırnak uzmanlarımız da alanında eğitimli isimler. Rus asıllı Olesia Karagöz ve Kırgız asıllı Rano Ceyhan, bu alanda senelerdir çalışan, trendleri takip eden uzmanlar. Uzmanlarımızın tecrübe ve bilgisinin verdiği güvenle ciddi bir ivme yakaladık.

 

BÜYÜK AVANTAJ

Öncelikle son yılların trendi kalıcı ojeyi konuşmak istiyorum. Kalıcı ojenin avantajları nelerdir?

Kalıcı oje, kadınları sürekli oje yenilemek gibi büyük bir yükten kurtaran çok estetik bir uygulama. Görsel olarak hoş durmasının yanında kadınların işini de fazlasıyla kolaylaştırıyor. Tırnak yeme alışkanlığı olan ya da tırnaklarının kırılmasından yakınanlar için de ideal çünkü tırnakların hızlı, kırılmadan, güçlü bir şekilde uzamasına yardım ediyor. Kırılan tırnakların üzerine yapıldığında, tırnağı onarıyor. Özellikle uzun tatillerde işimizi çok kolaylaştırıyor; denizde ve havuzda silinmiyor, rengi bozulmuyor. İstenilen her renk ve her şekilde de yapılabiliyor.

 

Kullanım süresi nedir?

Tırnak uzamaya devam ettiği için kalıcı oje çıkmasa bile uygulamanın 3 ila 4 haftada bir yenilenmesi gerekiyor.

 

EN POPÜLER UYGULAMALAR

Kalıcı ojenin yanı sıra jel protez tırnak uygulamaları da çok popüler, öyle değil mi?

Evet, gerçekten şu dönem bu iki uygulama da çok popüler. Jel protez tırnak uygulamalarıyla her boyda, çok göz alıcı, ışıl ışıl, desen desen tırnaklara sahip olmak mümkün. Kırılan ve bakımsız görüntüsü olan tırnaklar için çok güzel bir uygulama. Bu işlemin de kullanım süresi 3 hafta.

 

Kalıcı oje ve jel protez tırnak işlemleri ayak tırnaklarına da uygulanıyor mu?

Tabii ki. Eller kadar ayakların da bakımlı gözükmesi önemli. Sağlık için de pedikürümüzü yaz-kış ihmal etmemeliyiz. Şimdi bahar aylarına girdik. Havaların ısınmasıyla birlikte terlikler ve açık ayakkabılar giymeye başlayacağız. Ayak bakımlarımızı  ihmal etmemeliyiz.

 

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile ilgili kampanyanız var mı?

Kalıcı oje, jel protez tırnak uygulamaları için mart ayı boyunca salonumuza gelecek kadınlara kirpik lifting hediye edeceğiz. Kendisini şımartmak isteyen herkesi salonumuza davet ediyoruz. Bu arada danışanlarımıza iki müjde vermek istiyorum.

 

Tabii ki...

Coco İzmit olarak büyüyor ve şubeleşiyoruz. İzmit’ten sonra Antalya ve Samsun’da da birer şubemiz olacak. Hazırlıklara başladık. Ayrıca mart ayı itibariyle lazer epilasyon ve cilt bakımı uygulamalarına da başlıyoruz. Şimdiden yerinizi ayırtın.

 

İLETİŞİM

Adres: Yahya Kaptan Mahallesi Çalıkuşu Sokak No: 4 İzmit/Kocaeli

Tel: 0533 270 57 77

Instagram: @cocoizmit

 

,

NASIL ARANDI: #coco izmit # tırnak # bakım # el # ayak # güzellik # kadın # kalıcı oje # manikür # pedikür # jel protez tırnak # kocaeli # burcu balaban albayrak # melis gürdal

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.