27-07-2024 07:39

Diva Garden’da hayırlı bir iftara davetlisiniz

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 04/04/2022
Diva Garden’in kurucuları Elif ve Levent Ergüney, sponsorların desteği ile 22 Nisan’da tüm gelirlerini ihtiyaç sahiplerine bağışlamak üzere bir iftar yemeği organizasyonu düzenliyor
.stripslashes($urun->baslik).

Elif ve Levent Ergüney çifti, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine destek vermek amacıyla 22 Nisan Cuma günü gerçekleştirecekleri bir iftar organizasyonu düzenledi. Sponsorların desteği ile 500 aileye iftar kolisi vermeyi hedefleyen Ergüney çifti, elde ettiği bağışların gelirleri ile Kocaeli’nin güvenilir derneklerinden olan Kocaeli Anneleri Derneği’nin bizzat ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı iftar kolilerinden alarak, ailelerin sofralarını şenlendirecek.

İftar organizasyonundaki tüm bilet ve bağış gelirlerinin Kocaeli Anneleri Derneği’ne bağışlandığı gecede, destek veren gönüllü sponsorlara Kocaeli Anneleri Derneği tarafından ‘teşekkür’ plaketleri takdim edilecek.

Sizler de ihtiyaç sahiplerine destek vermek ve hayırlı iftar organizasyonunda yer almak istiyorsanız, ‘0850 888 88 41’ no’lu telefon numarasını arayarak, yerinizi ayırtabilirsiniz.

 

 

NASIL ARANDI: #elifergüney #leventergüney #divagarden #iftargecesi #hayır #yemek #kocaelianneleriderneği #ramazankolisi #kocaeli

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.