25-04-2024 08:21

Dilek Çetinkaya’dan yeni bir marka daha: Dilek ÇEtinkaya Masters Nail Art & Makeup

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 07/12/2021
Dilek Çetinkaya’nın kurucusu olduğu Dilek Çetinkaya Masters Nail Art & Makeup, İzmitli kadınların güzelliğine güzellik katacak
.stripslashes($urun->baslik).

Tiny Miny Kids ile çocuk giyim alanında İzmitlileri yepyeni bir konseptle tanıştıran; ürün kalitesi, şık mağazası ve verdiği ayrıcalıklı hizmetle sektöre yeni bir soluk getiren başarılı iş kadını Dilek Çetinkaya, ilimize yeni bir marka daha kazandırdı. Dilek Çetinkaya Masters Nail Art & Makeup, geçtiğimiz ay şık bir törenle kapılarını açtı. Yahya Kaptan Mahallesi Sarı Mimoza Sokak’ta bulunan güzellik merkezinin açılış törenine kentimizin seçkin simaları katıldı. 

KADIN ELİ DEĞİNCE… 

Şebnem Öztürk Organizasyon tarafından düzenlenen açılış töreninde bir konuşma yapan Dilek Çetinkaya Masters Nail Art & Makeup’un kurucusu Dilek Çetinkaya, “Türkçemizde ‘kadın eli değmesi’ diye bir deyimimiz vardır, biz de değdiği her yere güzellik katan kadınlarımıza yakışır bir merkez yapmaya çalıştık. Açılışa katılan herkese teşekkür ederim” derken, çıktığı bu yolda desteklerini esirgemeyen aile fertlerine de teşekkür etti. 

ALANINDA UZMAN 

Dilek Çetinkaya tarafından kentimize kazandırılan güzellik merkezinde; manikür, pedikür, nail art, günlük ve profesyonel makyaj, microblading, pudralama tekniği, dudak renklendirme, kirpik lifting, henna ve kaş tasarımı uygulamaları yapılacak. Randevu sistemiyle çalışan Dilek Çetinkaya Masters Nail Art & Makeup, oldukça ferah ve şık salonda, alanında uzman bir ekiple İzmitli kadınlara en iyi hizmeti verecek. 

 

 

 

NASIL ARANDI: #dilekçetinkaya #mastersnailmakeup #kalıcımakyaj #profesyonelmakyaj #lifting #nailart #manikür #pedikür #kaşlaminasyonu #yahyakaptan #güzellik #kadın

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.