26-04-2024 03:07

Çınar İle Demir Delikanlılığa İlk Adımı Attı

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 02/08/2022
KVN Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Kavan ve matematik öğretmeni Banu Kavan çiftinin yakışıklı oğulları Çınar ile Demir, rüya gibi bir sünnet düğünüyle delikanlılığa ilk adımı attı.
.stripslashes($urun->baslik).

HABER: ELİF ÇARMAN

Başarılı iş insanı, KVN Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Kavan ve Özel Seymen Koleji Matematik Öğretmeni Banu Kavan’ın yakışıklı oğulları Çınar ve Demir, görkemli bir sünnet düğünüyle delikanlılık yolunda ilk adımı attı. Emex Otel’de gerçekleştirilen şık düğüne çok sayıda davetli katıldı. Oğullarının ilk mürüvvetini görmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşayan Erol-Banu Kavan çifti, gecede davetlilerle yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergiledi.

BEYAZ VE YAZ ÇİÇEKLERİ

Arke Organizasyon imzasını taşıyan, ‘beyaz ve yaz çiçekleri’ konseptli gecede, Kavan çiftinin şıklığı dikkat çekti. Banu Hanım’ın fuşya rengi elbisesi içinde göz kamaştırdığı düğünde, Çınar ile Demir de smokinleriyle adeta birer prens gibiydi. Çınar ve Demir’in sünnet düğünü, Banu Hanım ve oğullarının oynadığı zeybekle başladı. Akıllardan uzun süre silinmeyecek bu performans, davetliler tarafından coşkuyla alkışlandı.

DİLEK BALONLARI

Eğlencenin gece boyu hız kesmediği düğünde, Sakiler grubu sahne aldı. Söylediği birbirinden güzel ve hareketli parçalarla davetlileri coşturan grup, uzun süre sahnede kaldı.Sünnet cemiyetinde çocuklar da unutulmamıştı. Çınar ile Demir’in arkadaşları için özel oyun alanlarının oluşturulduğu düğünde, minikler de eğlenceye doydu. Dilek balonlarının gökyüzüne bırakılmasıyla devam eden gece, davetlilerin iyi dilekleri eşliğinde sona erdi.

 

NASIL ARANDI: #Kocaelilife # lifekocaeli # kocaelinindergisi # cemiyet # sünnet düğünü

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.