29-03-2024 13:22

Ciğerdelen Çiftinden Kanserle Mücadeleye Destek

   0 Kişi Yorum Yaptı   Eklenme Tarihi: 05/12/2022
İş insanı Gürol Ciğerdelen ve eşi Hunza Camp’ın kurucusu Tuğba Ciğerdelen’in Akciğer Kanseri Farkındalık Günü kapsamında düzenlediği kahvaltı etkinliği, kanser hastalarına moral oldu
.stripslashes($urun->baslik).

Kocaeli’nin tanınmış iş insanlarından Gürol Ciğerdelen ile Kocaeli’nin VIP hizmet veren ilk ve tek sağlıklı yaşam merkezi Hunza Camp’ın kurucusu olan eşi Tuğba Ciğerdelen, iş yaşamındaki başarıları kadar sosyal sorumluluk projelerine verdikleri destekle de tanınan bir çift. Tuğba ve Gürol Ciğerdelen çifti son olarak, 17 Kasım Akciğer Kanseri Farkındalık Günü kapsamında düzenlediği etkinlikle, kanser hastalarına moral olacak bir organizasyona imza attı. Başiskele sahilindeki Diva Garden’da gerçekleştirilen kahvaltılı etkinliğe 100’ün üzerinde davetli katılım gösterdi.

BİLGİ SAHİBİ OLDULAR

Programa, kanserle mücadele eden hasta ve hasta yakınlarının yanı sıra Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği yöneticileri, üyeleri ve akademisyenler katıldı. Etkinlikte, Kocaeli Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Salih Topçu, Kocaeli Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zafer Utkan ve Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği Başkanı Asiye Aslan birer konuşma yaparak konuklarla bilgi paylaşımında bulundu. Etkinliğe katılanlar gün boyunca bol bol sohbet ederek birbirleriyle deneyimlerini paylaştı. Katılımcılar, yeni yıl konseptiyle organize edilen etkinlikte kesilen pasta ve sürpriz hediyelerle moral buldu.

NASIL ARANDI: #kocaeli # kocaelilife # kocaelinindergisi # kocaelidergisi # dergilik

YORUMLAR
Yaptığınız yorumlar editör onayından geçmektedir.